21 Декември, 2017 16:55 934 0

Порто с мераци към звезда на ЦСКА

  • порто-
  • договор-
  • цска-
  • тиаго родригес

Появи се информация, че Тиаго Родригес може да се завърне в португалския гранд

Новата звезда на ЦСКА Тиаго Родригес може да се завърне в Порто, ако от “До Драгао” пожелаят това, съобщават португалските медии, цитирани от „Меридиан Мач”.

По принцип халфът бе собственост на “драконите” от 2012 до 2017 година, но в този период той не изигра нито един официален мач, а записа само 17 двубоя за дублиращия тим. Тиаго бе отдаван под наем във Витория (Гимараеш), Насионал (Мадейра) и Маритимо, преди да подпише с ЦСКА през миналото лято.

Според медиите в Португалия обаче, абсолютно всеки един играч, който напуска Порто, има в контракта си клауза, според която “драконите” могат да си го върнат при плащането на определена сума, която в никакъв случай не е висока. Тиаго впечатли с представянето си с екипа на “армейците” през есента, записвайки 8 гола и 9 асистенции.

На “Армията” обаче могат да се чувстват спокойни, защото едва ли Порто ще си поиска обратно халфа, който, макар и да се представя на ниво, няма нужната класа за осминафиналист в Шампионската лига и лидер в португалското първенство.

Иначе от ЦСКА вече обявиха, че няма да продават нито един от основните си футболисти. Желани са Фернандо Каранга и Антон Недялков, но и двамата се очаква да продължат да носят червения екип и през пролетта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА