21 Декември, 2017 17:56 1 542 1

Моуриньо превъртя след срамната загуба: Красив ден за футбола!

  • манчестър юнайтед-
  • резил-
  • купа на лигата-
  • моуриньо-
  • бристол сити

"Противниците ни бяха големи късметлии", заяви Специалния

Бристол Сити шокира Манчестър Юнайтед на четвъртфинала в турнира за Купата на Лигата. Третият в Чемпиъншип победи с 2:1 и отстрани "червените дяволи", които бяха актуален носител на трофея.

Ето обаче как Жозе Моуриньо коментира отпадането на тима си. Той първо анализира двубоя така: "Мисля, че не заслужавахме да загубим, но това се случи, защото съперникът извади късмет. Те отбелязаха в момент, в който никой не очакваше подобно нещо. Това се случи точно, когато ние бяхме по-добрият тим на терена. През първото полувреме ни липсваше интензитет в играта, но ние бяхме отборът с по-добрите голови възможности. През второто полувреме всички чакаха да отбележим. На два пъти ударихме греди. Имахме достатъчно сила в краката дори и за продължения, но съперникът отбеляза в момент, когато нямаше как да реагираме след това.”

“Това е голям ден за Бристол Сити. По-малките отбори винаги искат да се докажат срещу по-големите. Затова говорих, говорих, говорих на моите играчи, но въпреки това понякога става така, че футболистите от по-малкия отбор са по-мотивирани и излизат с повече желание на терена. Те се представиха брилянтно и изиграха мача на живота си. Това е красив ден за футбола, когато отборът от по-ниската дивизия печели. Това е голям ден за тях. А за нас?! За нас това бе просто един ден в офиса и може би някои от играчите ни не искаха да си свършат работата”, допълни португалецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    3 0 Отговор
    Винаги може да строши нещо в съблекалната.