23 Декември, 2017 09:32 1 029 0

Фурнаджиев: Всички знаят кои натискат съдиите

  • фурнаджиев-
  • съдии-
  • натиск-
  • бфс-
  • доказателства

"Не можем да докажем нищо", заяви вицепрезидентът на БФС

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев обяви пред канал 3, че всеки, който се интересува от футбол, знае за кого говорят хората от футболния съюз, когато казват, че определени лица натискат съдиите. Членът на Изпълкома обаче допълни, че на този етап има само предположения, но не и доказателства.

“Смятаме, че има такъв натиск. Доказателства за това обаче нямаме. Така че не ме карайте да говоря с имена. Всеки, който се интересува от футбол, знае за кого говорим и какви са методите, които използват. Ние предполагаме кои са, но нямаме доказателства. А това какви методи ще се използват, това е един от способите, които може да се използват от органите на прокуратурата, полиция и следствие”, каза Фурнаджиев, който преди няколко дни обяви, че не става въпрос за Лудогорец, тъй като орлите не притискат съдии, а за друг клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА