Last news in Fakti

24 Декември, 2017 12:01 1 940 1

Мъри: Сърдит съм на всички в Левски

  • мъри-
  • стоилов-
  • левски-
  • сърдене-
  • критики

"Ако си отворя устата да критикувам, ще ги заболи главата", заяви бившият треньор на "сините"

Наставникът на Астана Станимир Стоилов отново коментира любимия си Левски. Специалистът обяви, че розовия сън при "сините" е крайно време да спре.

"Един път на шест месеца обикновено си казвам моята истина. Не ми е приятно да гледам Левски в това състояние. Това обаче кой и как го приема, дали като критика или пробождане за събуждане, е отделен въпрос. От три отбора в първенството Левски е на трето място. Юли месец ще коментираме отново. Има достатъчно време и мачове през пролетта. Сблъсъци с ЦСКА и за Купата на България, и за първенството. Естествено, когато се представиш добре, ще получат и положителни оценки. На този етап не съм направил яростни критики, тъй като за играта нищо не съм казал. Начинът на игра и чисто футболните детайли изобщо не съм ги коментирал. Там, ако почна да коментирам, може да ги заболи главата. Не съм гледал достатъчно мачове на отбора, за да мога да коментирам играта. Бях на един мач, като първите 25 минути (Верея 1:0) видях играта, която трябва да има Левски, но след това с всяка изминала минута все по-зле", каза Стоилов пред медиите на турнира за ветерани на "Царско село".

"Според мен в клуба се наливат сериозни средства. До момента обявяваха по 11-12 милиона бюджети, сега сигурно е и по-голям. Трябва да играеш все по-добре. Играеш срещу отбори с по 1-2 или 3 милиона бюджет и изглеждаш по този начин. Значи трябва да се направи нещо, за да може хората да бъдат доволни. Искат да имат маркетинг, да имат продажби и хора на стадиона. Вчера на тържеството на феновете отново се питаха защо има малко хора. Защото сме трети, ако сме първи, ще има много. Това е истината. Отдавна не ме вълнува дали ми се сърдят или не. Аз съм сърдит на всички. Не е важно кой на кого е сърдит. Време е розовият сън да спре. Това, ако беше само мое мнение добре, но не е така. Левски може да бъде изваден от всякаква ситуация. Това е клуб с история, традиции, клуб с финансиране, с фенове", добави Мъри.

"Условията в Малта би трябвало да са добри. Това е нормална дестинация, хората са си преценили. Ние ходим в Турция, Кипър и Испания. Трябва да се търси топло място през зимата. Не мисля, че Левски и ЦСКА ще омръзне на хората през пролетта, когато ще играят пет пъти. Хората живеят за тези мачове, където има вечната закачка. Няма как да омръзне. Не знам в толкова годишна история, този мач да е омръзнал. Това са най-чаканите мачове, най-гледаните, най-посетените и най-големите мачове се получават у нас между тези два отбора", допълни най-успешният треньор на "сините" през този век.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кви са ?

    4 0 Отговор
    Тия левски Не дават шанс на младите момчета.Перат се пари и шефовете пробутват свой хора.Мъри стой си там твори история.Не ти трябва мафията в наща държавица.