25 Декември, 2017 13:03 2 143 4

Бивш играч на Арсенал се докара до просешка тояга

  • ебуе-
  • самоубийство-
  • просяк-
  • пари-
  • банкрут-
  • съпруга

Еманюел Ебуе остана без пари, мислел за самоубийство

Бившият национал на Кот д'Ивоар и бивш защитник на Арсенал Еманюел Ебуе призна пред „Дейли Мирър“, че му минават мисли за самоубийство. Причината е тежкото финансово положение, в което е изпаднал 34-годишният африканец. Всичките му пари са отишли при бившата му съпруга Аурели при развода, като тя е взела и трите им деца.

„Нямам пари, за да си позволя адвокат. Седя си у дома, но ме е страх, тъй като нямам идея кога ще дойде полицията. Не желая да включвам лампите, за да не знаят хората, че съм си вкъщи“, признава Ебуе.

„Мъчно ми е за децата. Две от дъщерите ми имат телефони и ми се обаждаха. Вече два месеца не сме се чували. Много искам да видя децата си, това не е справедливо“, допълва бившият футболист на Арсенал, Галатасарай и Съндърланд.

„Когато се връщам назад, разбирам колко съм бил наивен. Трудно ми е, много трудно. Парите, които печелих, пращах на семейството си – на съпругата ми и децата. В Турция спечелих 8 милиона евро и им пратих 7 милиона. Каквото Аурели ми кажеше да подпиша, аз го подписвах“, разказва бившият национал на Кот д'Ивоар.

„Проблемите ми с ФИФА бяха заради нея и заради хора, които ме съветваха. Това бяха хора, които би трябвало да се грижат за интересите ми. Точно заради тях обаче бях наказан да не играя една година“, твърди Ебуе, който беше лишен от състезателни права, тъй като дължи 1 милион евро на бившия си агент Себастиан Боасо.

„Мислех за самоубийство, но ще се боря до край. Няма да се предам. Няма да си продам дрехите и покъщнината, тъй като не е честно. Искам Господ да ми помогне. Само той може да ми помогне, да се отърва от мислите, които ми минаваха. С Божията помощ ще продължа напред. Ще приема помощ отвсякъде, но ако някой от бившите ми отбори поиска да ми помогне – ще бъда много щастлив. Може би като видя някои от бившите си съотборници или съперници, ще се чувствам унизен, но ще се справя. Мисля, че мога да помогна на младите футболисти. Искам си живота. Това, което ми се случи, не го пожелавам на никого“, разкри Еманюел Ебуе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    5 1 Отговор
    Все ще намери пари за един пищов да я светне.
  • 2 The TRAPPER

    4 1 Отговор
    Горкичкият. Да дойде при мен да мие чинии- ще му плащам по 600лв. на месец. Ако не му харесва да го д..ха.
  • 3 ЕДИ КОЙ СИ

    8 1 Отговор
    ЕДНА КОВРА ТАКА МОЖЕ ДА ТЕ ИЗДОКАРА,ЧЕ ЩЕ СЪЖЕЛЯВАШ ДОКАТО СИ ЖИВ......

    ТАКА,ЧЕ НЕ СЕ ПРИСМИВАЙТЕ НА НИКОЙ,ДА НЕ ВИ ДОЙДЕ ДО ГЛАВАТА....

    И МАРТИН ПЕТРОВ ПОСТРАДА ПО СЪЩИЯ НАЧИН.....

    ПАЗИ БОЖЕ ОТ ДОЛНИ К*****И.....
  • 4 Меси

    5 0 Отговор
    Ще го запозная с Марто Петров...