26 Декември, 2017 12:02 703 2

Ивет Лалова се цели в пета Олимпиада

  • лалова-
  • олимпиада-
  • рекорд-
  • здраве-
  • мотивация-
  • лека атлетика

"Много съм мотивирана и надъхана", обяви Лалова

Звездата на българската лека атлетика Ивет Лалова е твърдо устремена към участие в пета поредна олимпиада. 33-годишната спринтьорка заяви, че е изключително амбицирана да се класира за игрите в Токио през 2020 година. Тогава тя ще е на 36 години.

"Чувствам се прекрасно. Надявам се, че се подготвям успешно за поредното ми европейско първенство догодина. Дай, Боже, да стигна и до пети олимпийски игри. Много съм мотивирана и надъхана", каза Лалова пред "Нова телевизия".

Тя сподели, че е със смесени чувства за отминаващата година, тъй като се размина за съвсем малко с финал на световното първенство в Лондон. Двукратната европейска шампионка се класира девета в бягането на 200 метра и 19-а на 100 метра.

"Изживях много големи емоции. Да остана само на едно място извън финала, което е мерилото за моята работа и успех, не беше леко, защото хем си там, хем оставаш на крачка от успеха. Въпреки това съм щастлива. Вече приемам нещата много по-философски. Радвам се на моята дългогодишна кариера и се опитвам да оценявам и преоценявам всеки път нещата", каза Лалова.

"Хубавото на новата година е, че имаме ново начало и нов шанс да покажем най-доброто от себе си и да свършим работата си перфектно. Надявам се през 2018 г. да имам тази възможност", допълни най-добрата българска спринтьорка, цитирана от "Дневник".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 9689

    1 2 Отговор
    Когато държавата плаща и аз искам.С парите харчени по нея може да бъдат подготвени няколко млади таланта.Вярно,беше добра и то много но всичко си има край.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.