1 621 6

Хамилтън се подигра с племенника си (ВИДЕО)

Феновете веднага скочиха - британецът бил хомофоб

Иво Стойнев

Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън стана обществен враг номер 1 на потребителите в социалните мрежи след публикуване на видео, на което публично унижава невръстния си племенник.

"Толкова съм тъжен в момента, погледнете племенника ми", започва клипа Хамилтън и насочва камерата към малкото момче, което е облечено в рокля на фея и маха с магическа пръчка в ръка. "Защо си облечен в рокля за принцеса? Това ли получи за Коледа? Защо си искал това за Коледа? Момчетата не носят рокли на принцеси!", изкрещя английският пилот на Mercedes за край на видеото, което потресе не само спортния свят.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 15:02  27.12.17
  Така си е. Момчетата не носят рокли.
 • Ndovolen
  Отговор
  2 15:21  27.12.17
  Когато някой говори истини,това не е подигравка
 • гост
  Отговор
  3 16:01  27.12.17
  След като носи рокли, да, ще му се подиграват. Само умопомрачени могат да го хвалят и да го подкрепят в носенето на рокли. Едно е да си играе с кукла, друго е да е облечено в рокля и да се прави на фея. Гей-обществото се е възмутило, че Хамилтън не е толерантен към кросдресърите.
 • 4 17:40  27.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • "Скъпи" еврогейчета
  Отговор
  5 17:46  27.12.17
  Повръща ми се от тия еврогейски "ценности" !!! Наскоро един шотландски епископ пък призоваваше хората да се молят младия престолонаследник да станел гей !?!? Прав е Хамилтън и няма нищо потресаващо ! Потресаващото е че има гейове, които подстрекават изп...лчването на деца !
 • Гост с име
  Отговор
  6 20:51  27.12.17
  Доста зловредно и неправилно интерпретиране на случката. Първо въобще не се подиграва, нито унижава, личи си от интонацията на гласа. Второ прави съвсем уместен коментар за неуместно облекло. Ако някой е за подигравка това е идиота/идиотката, който е облякъл детето така.

Напиши коментар:


Публикувай