978 2

Любо Пенев е готов с екипа си

Претендентът за президент на БФС ще даде специална пресконференция

Иво Стойнев

Кандидатът за президент на БФС Любослав Пенев вече е готов с екипа си. Той ще го обяви на специална пресконференция до края на месеца, пише „Тема Спорт“. В листата попадат интересни фигури, чиито имена за момента се пазят в тайна. През последните дни Пенев е провел срещи с големи личности от историята на българския футбол, както и с доста солидни бизнесмени.

Двамата вицепрезиденти, които Любо Пенев е избрал, са доста сериозни фигури. Бившият нападател вярва, че ще успее да сложи край на 12-годишното управление на бившия си съотборник в националния отбор Борислав Михайлов. Билборди с лика на Ел Голеадор вече може да бъдат видени в цялата страна.

Както е известно, срокът за подаване на документи за изборите за президент на БФС се подават между 15 януари и 1 февруари. Конгресът ще се проведе на 16 февруари. За момента са ясни две кандидатури – на Борислав Михайлов и на Любослав Пенев. Очаква се да има внесени документи от още един желаещ да участва в битката за ръководния пост.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гларус
  Отговор
  1 11:46  03.01.18
  Смях в залата..ха ха . Все едно Цачева да беше станала президент . Този духач на супи ,добре че не участва на световното 1994г.,че да направим великото постижение .Няма качества за такъв пост .Просто тези дето се залепят за него са от утаиката на българският футбол
 • Немаме друг
  Отговор
  2 18:50  03.01.18
  ТРЯБВА ДА ИМА ПРОМЯНА, ВЕЧЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ СМЕ НА ДЪНОТО, верно е че Любо е показал лоши страни но пък нямаме друг по подходящ

Напиши коментар:


Публикувай