819 0

Съперникът на Григор: Той ще бъде нервен!

"Обичам да тествам себе си срещу най-добрите играчи в света", обяви Милман

Иво Стойнев

Австралиецът Джон Милман ще се изправи срещу Григор Димитров във втори кръг на турнира в Бризбейн. Срещата ще бъде първа на сингъл за годината за българина, а съперникът му говори за очакванията си за мача.

“За мен стана малко като традиция да играя с водача в основната схема във втория кръг”, коментира бъдещия съперник на Григор.

“Доста голямо напрежение е да играя у дома, защото искам да се представя добре. Но в същото време обичам да играя пред моето семейство, приятели ми и прекрасната подкрепа, която получавам в Куинсланд. Надявам се да накарам хората от Бризбейн да се гордеят с мен и заедно да направим още едно незабравимо представление. Обичам да тествам себе си срещу най-добрите играчи в света, защото срещите с тях са една награда. Доста е трудно срещу тях", продължи австралиецът.

“Надявам се да мога да играя освободено срещу Григор. Нямам какво да губя и ще направим добро шоу. Той е страхотен играч и условията тук му харесват. Имам положителен баланс срещу него. Предполагам, че Григор ще бъде доста нервен заради този факт”, каза Милман, който побеждава хасковлията в квалификациите на “Чаланджър” в Нотингам през 2010 година.

Австралия


Напиши коментар:


Публикувай