5 Януари, 2018 14:59 1 321 4

Tити Папазов: Дядо Коледа не е минал през България

  • папазов-
  • левски-
  • лукойл-
  • плюене-
  • фенове-
  • спонсор

"Левски Лукойл е прекрасно нещо, но защо хората плюят?", попита треньорът

Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов беше изключително емоционален на пресконференцията, на която нефтената компания беше представена официално за генерален спонсор на клуба. Той не сдържа сълзите си и изказа специални благодарности към всички, които са помогнали този грандиозен проект да се осъществи.

"Не съм си представял, че ще дойде моментът, в който и аз няма да мога да говоря. Само мога да кажа на всички хора, че ако вярват и искат нещо истински, то се случва. Благодаря на всички, които помогнаха Левски да стигне до момента, в който най-голямата компания в България да стане част от един бъдещ проект. Сигурно звучи пристрастно, но Левски е най-обичаното нещо в България. Няма нищо по-нормално най-успешната компания да бъде с него. На 15 февруари 10 хил. души се събраха и дадоха надежда, че всичко това може да се случи. Две години по-късно, това е факт. Всички знаем приказката за златната рибка. Ако я бях хванал, нямаше да бъда толкова нахален и да пожелая Лукойл да ни помага".

"По Коледа хората стават по-добри, но явно Дядо Коледа не е минал през България. Много негативни мнение видях в медиите и най-вече в социалните мрежи. Повярвайте ми - по-важно нещо от спорта в България няма. Имам и молба към медиите - помогнете на децата. Виждам голям потенциал в тези деца, които ще са в Правец. В тях е бъдещето. Вие трябва да сте коректив", добави Папазов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 fakt

    2 1 Отговор
    На този не му повишавайте тон,че ей сега ще заплаче
  • 2 Прометей

    4 3 Отговор
    Категорично е в тройката на НАЙ-НЕЛИЦЕПРИЯТНИТЕ СЪЩЕСТВА...
    Удивлявам се на всяка медия която отделя и секунда за това ОГРОМНО НИЩО......
  • 3 кучето шаро

    3 0 Отговор
    Ред цифки , ред сълзи и ред ......
  • 4 гощо

    2 0 Отговор
    В Левскария ли живеем?!?!?