Last news in Fakti

5 Януари, 2018 13:47 1 982 0

Нови мъки за Григор Димитров, но и нова победа

  • димитров-
  • едмънд-
  • тенис-
  • полуфинал-
  • киргиос

Българският тенисист успя да спечели срещу Кайл Едмънд с 2:1 сета

Григор Димитров се класира за полуфиналите на турнира в Бризбейн и е само на два успеха от защита на трофея си в турнира. Той надделя над 50-ия в световната ранглиста британец Кайл Едмънд след 6:3, 6:7(3), 6:4.

Следващият противник на нашенеца е любимецът на домакините Ник Кирьос. Последният има да си връща за загубения финал в Синсинати през миналата година.

В първия сет на Григор му се наложи да спасява две точки за пробив в тилдановия гейм. Все пак той успя да пробие за 5:3, а след това си затвърди пробива и взе сета.

Вторият сет мина без пробиви, но българинът пропиля два скрити мачбола в деветия гейм.

Третият сет също бе доста равностоен, а успехът на Григор дойде след много слаб сервис гейм на британеца в заключителния 10-и гейм, в който нашето момче стигна до ключов пробив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА