1 248 0

Херо: Постоянно гледам Милан, имат предимство

"Дано не са в добра форма, когато излезем срещу тях", пожела си Димитров

Иво Стойнев

Настоящият състав на Лудогорец е достатъчно класен, за да изпълни поставените пред него цели, а именно седма поредна титла от българското първенство и достойна игра срещу Милан в 1/16-финалите на турнира Лига Европа, заяви Димитър Димитров преди първата тренировка за сезона. Той добави, че разградчаните няма да правят селекция на всяка цена.

"Предстоят ни тежки мачове. Трябва да защитим титлата и да се представим достойно срещу Милан. Надявам се да бъде успешна годината, да има по-малко контузии и повече радост", заяви Димитров.

"Направихме организация за подготовката предварително и ще изпълним това, което сме планирали. Милан няма да промени нещата. Няколко дни по-късно играем и със Славия, така че е трябва да влезем в игрови ритъм в контролите. По това отношение Милан е с предимство, защото в Италия нямаше пауза", добави треньорът на шампионите.

"Милан не е в най-доброто си състояние, но похарчиха 200 милиона преди началото на шампионата. Надявам се да не бъдат в оптимална форма и в мачовете срещу нас. Следя им всеки един мач и съм запознат със състоянието както на отбора като цяло, така и на отделните футболисти. Днес играят срещу Кротоне и отново ще ги гледам", каза още Димитров.

"До този момент няма новини по селекцията. Не я правим на всяка цена. Всеки един отбор има нужда от обновяване, но аз съм доволен и от настоящия ни състав. С него можем да изпълним целите ни. Селекцията не зависи от изходящите трансфери, а от нашите изисквания. Ако не отговарят на тях, нови футболисти няма да привличаме", завърши той.Още по темата

 • Лудогорец закъса здраво със селекцията

  Лудогорец закъса здраво със селекцията

  Селекцията на треньора на Лудогорец Димитър Димитров-Херо забуксува и все още не е ясно колко и дали ще има нови футболисти в състава през януари. В ...
  16.01.2018
  1 782
  0

Напиши коментар:


Публикувай