1 945 5

Ганчев плаща емблемата и вдига стадион за ЦСКА

Това обяви административният директор на клуба Милко Георгиев

Иво Стойнев

След оптимистичното начало на новата 2018 г., при което ЦСКА получи базите си, административният директор Милко Георгиев коментира следващите стъпки на ръководството на тима.

„Още преди да се проведе конкурсът за базите, казах, че не отива на ЦСКА да участва в такива мероприятия. Но няма по-кристално чист отбор в тази страна, който да мине през тази процедура и да я спечели. За нас това е една малка крачка. Все още смятам, че тепърва трябва да говорим за дългосрочно партньорство с държавата. Нас този тип отношения на наемодател и наемател не ни устройва“, изтъкна Георгиев.

По думите му, настоящият стадион е остарял морално и всякак е срам за клуба в този му вид. Според него, това няма да продължи и плановете на собствениците са грандиозни. Те целят модерно съоръжение, което да подхожда на един европейски отбор.

„Ние не можем да съборим стадиона и да построим нов, но сегашният може да се реконструира. По-важно е, че ЦСКА вече е в своя дом“, посочи директорът.

Той изрази надежда за благоприятно решение на Апелативния съд по отношение на емблемата на ЦСКА и напомни, че ръководството не може да влияе на развръзката и също е в очакване на последната дума. Според него, парите за емблемата ще бъдат платени без проблем.

Георгиев каза още, че засега няма планове Фернандо Каранга да бъде продаден. Той сподели още, че не иска „Левски“ да изчезне, защото ЦСКА и „Левски“ не могат един без друг. „Ако Любо Пенев стане президент на Българския футболен съюз, мога да гарантирам, че на следващия ден ще почука било НАП, било Прокуратурата да направи една хубава ревизия“, каза още Георгиев.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Мутра 100%
  Отговор
  1 12:06  09.01.18
  Браво, Браво на този ЕМБЛЕМАТИЧЕН Български Бизнесмен , Браво
 • фейк
  Отговор
  2 12:26  09.01.18
  Браво, браво ЛСКА !
 • хейтър
  Отговор
  3 12:48  09.01.18
  От де тоя неизявен самбист стана такъв бизнисменин
 • 4 12:49  09.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • факт
  Отговор
  5 23:59  09.01.18
  РОДОЛЮБЕЦ

Напиши коментар:


Публикувай