Last news in Fakti

11 Януари, 2018 11:57 1 295 0

Реал отново се изложи, но продължава напред

  • реал мадрид-
  • равенство-
  • купа на краля-
  • нумансия-
  • васкес

Резервите на „кралския” клуб освиркани след реми с Нумансия

Реал (Мадрид) продължава с колебливите си изяви и завърши 2:2 у дома с втородивизионния Нумансия в реванш от осминафиналите за Купата на Краля. „Кралският” клуб бе спечелил с 3:0 като гост в първата среща и с общ резултат 5:2 все пак се класира за четвъртфиналната фаза на надпреварата.

Треньорът Зинедин Зидан даде шанс за изява на резервите. Пред полупразните трибуни на „Сантяго Бернабеу” домакините поведоха с гол на Лукас Васкес (10), който се разписа с глава след центриране на Дани Карвахал. „Белият балет” играеше вяло и не създаваше опасни голови положения. Така в края на полувремето появилият се като резерва четири минути преди това Гийермо Фернандес (45) изравни след перфектна контраатака и пас на Марк Матеу. Фернандес бе влязъл на мястото на Игинио Марин.

През втората част "кралете" притиснаха съперника и поведоха с нов гол на Лукас Васкес (59) след асистенция на Борха Майорал. Последва ново отпускане в редиците на домакините и в края те пак бяха наказани. Гийермо Фернандес (82) реализира красив изравнителен гол с глава след центриране на Саул. В добавеното време Дани Калво бе изгонен след втори жълт картон и гостите завършиха мача в намален състав, но с високо вдигната глава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА