Last news in Fakti

12 Януари, 2018 01:00 2 013 0

Легенда на Арсенал: Йозил, отивай в Юнайтед!

  • йозил-
  • райт-
  • легенда-
  • съвет-
  • арсенал-
  • манчестър юнайтед

"Когато има силни играчи около себе си, той е феноменален", казва Йън Райт

Месут Йозил ще играе по-добре в Манчестър Юнайтед, отколкото в Арсенал, заяви неочаквано легендата на "артилеристите" Йън Райт.

Германецът е спряган за трансфер при Червените дяволи и въпреки че Арсен Венгер не губи надежда, че той ще остане, бившият нападател е категоричен, че преминаване на „Олд Трафорд“ ще бъде стъпка в правилната посока за халфа.

„Да, аз очаквам той да играе по-добре в Манчестър Юнайтед. Той зависи от хората, около себе си и ако целият тим се справя на ниво, тогава и той ще блести. А с играчите, които има в Юнайтед, той би бил наистина невероятен“ заяви Райт.

„Когато е в правилния отбор в точния момент и има необходимите съотборници в атака, тогава е един от най-добрите, които съм виждал. Просто е изключителен. Дали ми е трудно да кажа това? Определено и в крайна сметка е тъжно, че клуб като Арсенал не може да задържи двама от най-силните си играчи в историята“ добави Райт, който не счита, че Риад Марез би вдигнал класата, ако бъде взет.

„Арсенал има нужда от някой, който веднага да окаже влияние и да върне отбора там, където му е мястото. С какво ще помогне Марез? В крайна сметка тимът е на път да загуби две ключови фигури и е ясно, че много трудно ще ги замени“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА