13 Януари, 2018 20:56 2 126 5

Реал Мадрид с нова загуба. Този път от госта Виляреал (СНИМКИ + ВИДЕО)

  • реал мадрид-
  • загуби-
  • футбол-
  • футболен мач-
  • виляреал-
  • домакинство

Феновете на "Бернабеу" видяха нов провал за отбора

Реал Мадрид с нова загуба. Този път от госта Виляреал (СНИМКИ + ВИДЕО) - 1
Снимки: АР/БТА

Реал (Мадрид) се представи слабо за пореден път, когато днес допусна поражение от Виляреал с 0:1 насред "Бернабеу". Заради тази си загуба на Зинедин Зидан продължава да се отдалечава от лидера Барселона.

И в този мач звездата Кристиано Роналдо остана длъжник на отбора, след като пропиля няколко изгодни ситуации за гол, с които "кралете" можеха да водят още на почивката, пише "Топ Спорт".

Реал Мадрид с нова загуба. Този път от госта Виляреал (СНИМКИ + ВИДЕО)

Гостите започнаха срещата много уверено и в първите десетина минути бяха отборът, който владееше повече топката. Постепенно играчите на Зинедин Зидан взеха контрола върху мача. В 13-ата минута Гарет Бейл вкара топката в мрежата, но попадението бе отменено правилно поради засада.

Малко по-късно Марсело с топовен шут опита да изненада Асенхо, който обаче внимаваше и изби топката. В средата на първата част Кристиано Роналдо разтресе напречната греда след тупалка от фаул.

Реал Мадрид с нова загуба. Този път от госта Виляреал (СНИМКИ + ВИДЕО)

До края на полувремето португалецът направи още два пропуска, а особено фрапантен бе този в заключителните минути. Иско подаде от десния фланг успоредно на вратата към звездата на "белите", който обаче на метри от голлинията не успя да я прати в мрежата.

Реал Мадрид с нова загуба. Този път от госта Виляреал (СНИМКИ + ВИДЕО)

Второто полувреме продължи да се развива по сходен начин — Реал атакуваше, докато гостите разчитаха на бързи контри.

При една от тях Черишев се измъкна от Каземиро, но от добра дистанция не успя да нацели вратата.

Реал Мадрид с нова загуба. Този път от госта Виляреал (СНИМКИ + ВИДЕО)

Кулминацията дойде в заключителните минути на мача!

Нова контраатака преминала през Денис Черишев завърши с голов удар на Форналс, който донесе 3 точки на "жълтата подводница".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ачо

    1 2 Отговор
    Дюнера да сдава .
  • 2 Боримир

    0 0 Отговор
    Зидан да се маха докато е време.Роналдо се износи вече ясно е.
  • 3 Чичу Ади

    1 0 Отговор
    От Зидан, по-добър треньор няма да намерите. Проблемът е само един и той има 2 тубички гел на главата. От години този отбор играе само за един футболист, който е свръх надценен, но е най-добрият маркетингов ход на белите. В Реал има по 2-3 футболиста от най-висока класа на всеки пост, но егоизма на Гейналдо им пречи. Не симпатизирам нито на Реал, нито на Барса. Бих се радвал Зидан да се махне, защото Реал не го заслужават. Да идва пак Моу или Рафа...

    Коментиран от #5

  • 4 Емо

    1 1 Отговор
    Мирише на черно тото дирижирано от шефовете,Реал изостават с гръмките трансфери от ПСЖ и Барса,не съм гледал коефицентите ама това е лесен начин за попълване бюджета на клуба
  • 5 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Чичу Ади":

    Много добър анализ в 2 реда! Браво!