14 Януари, 2018 12:59 1 856 3

Ривалдиньо мотае Левски

  • ривалдиньо-
  • левски-
  • разиграва-
  • футбол-
  • футболист-
  • трансфер-
  • динамо букурещ

22-годишният бразилски футболист иска близо 20 бона, за да играе за "сините"

Ривалдиньо мотае Левски - 1
Снимки: Instagram

Бразилският централен нападател Ривалдиньо е започнал да размотава Левски. 22-годишният футболист вече трябваше да е пристигнал в София, където да премине медицински прегледи и ако всичко е наред да подпише договор с клуба. Това обаче все още не се случва, пише "Тема Спорт".

Причините за това са няколко.

Първата е, че той все още не може да разтрогне договора си с Динамо (Букурещ). Румънците го поставиха в трансферната си листа и Ривалдо Витор Ферейра Моска - както е пълното име на Ривалдиньо - не започна подготовка с останалите си съотборници.

Въпреки, че играчът, който е син на бразилската легенда Ривалдо, не е нужен на треньора Василе Мируца, Динамо не смята да го пуска без пари. Първоначално румънците бяха склонни да го дадат на Левски в замяна на Нелуц Рошу. Вчера обаче, те привлякоха полузащитника Дан Нистор и треньорът обяви, че не иска да взима повече играчи в тази зона. "Няма да има бартер за Рошу", заяви Мируца.

От "Герена" първо са уточнили заплатата на бразилския нападател. Ако се стигне до привличането му в Левски, той ще получава 10 хил. евро на месец. Досега той е взимал с 2 хиляди по-малко в Динамо. След това пак са започнали пазарлъци. А накрая футболистът е поискал да види София и базата на клуба, преди да се реши на подпис. Така нещата се бавят.

Новите в Левски до момента са двама — Аймен Белаид и Станислав Костов. Треньорът Делио Роси иска отборът да бъде подсилен още с ляв бек, полузащитник и играч за върха на атаката. Ако бъде взет още един стрелец, тогава Жуниор Мапуку може да бъде продаден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боримир

    5 1 Отговор
    Заради такива цигани наще момчета не могат да играят.Затова и футбола е кенеф.

    Коментиран от #2

  • 2 Боремеров

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Боримир":

    Нашите момчета не могат да играят заради глупаците в ръководството -Боримиров, Иво Тонев - а от Ривалдиньо момчетата могат да научат доста неща
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.