Last news in Fakti

14 Януари, 2018 18:01 1 707 0

Олимпиакос хвърли око на звезда на ЦСКА

  • олимпиакос-
  • цска-
  • кирил десподов-
  • футболист-
  • нападател-
  • интерес-
  • следят

Младата българска звезда е привлякла вниманието на няколко чуждестранни селекционера

Младата звезда на ЦСКА - Кирил Десподов, който направи силен завършек на първата част от сезона, е хванал окото на ръководството на Олимпиакос, пише на страницата си "Топ Спорт".

Нападателят, който спечели приза за №1 през 2017 година сред младите футболисти у нас, е бил наблюдаван на живо в няколко срещи по препоръка на родни и чуждестранен мениджър. Той се е понравил на скаутите на гръцкия хегемон, които ще продължат да следят изявите му и през пролетта.

Интерес към Десподов въобще не липсва, има и такъв от полския гранд Легия (Варшава), който датира от година насам.

ЦСКА вече се раздели с един от водещите си футболисти, в лицето на Антон Недялков, който наскоро бе продаден в МЛС, където ще носи екипа на Далас.

В същото време ръководството на червените

има желание да привлече в редиците си Йоргос Кутрубис, който в момента e свободен агент. Той за последно е носил екипа на гранда Панатинайкос, но в момента футболистът се съди с "детелините".

Кутрубис има 3 мача за младежкия национален отбор на Гърция, както и една повиквателна за световна квалификация с Босна, в която обаче остава на резервната скамейка. В понеделник ще стане ясно каква е развръзката по делото на футболиста, който настоява да получи 475 хиляди евро от бившия си клуб.

26-годишният Кутрубис е желан още от датския ФК Копенхаген, както и от турски клубове, пише Блиц. Това означава, че ЦСКА ще трябва да положи доста усилия, ако държи да го привлече на "Армията" на всяка цена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА