15 Януари, 2018 14:57 1 460 1

Каранга с обръщение към феновете на ЦСКА

  • каранга-
  • цска-
  • фенове-
  • обръщение-
  • завръщане

"През пролетта продължаваме заедно борбата към 32-ата", написа бразилецът

Фернандо Каранга потвърди чрез емоционално обръщение в социалните мрежи до феновете, че се завръща в ЦСКА и заедно със съотборниците си ще се борят за спечелването на шампионската титла.

Ето публикувания от Каранга текст във Facebook и Instagram:

"Скъпи приятели, фенове на ЦСКА! Прочетох доста сайтове, които написаха откровено нелепи и неверни информации за мен! Искам да уверя всички вас, най-великата публика, че нито за момент не съм помислял да ви напусна! От първия си ден тук заобичах този клуб с цялото си сърце и до последния ми ден тук ще се боря за това, което обещах, да стана шампион и да играя в Европа с червения екип! Обичам ЦСКА, обичам вас и това никога няма да се промени! Наясно съм, че такава любов няма да намеря почти никъде, затова през пролетта продължаваме заедно борбата към 32-ата!! САМО ЦСКА до края на света! Нямам търпение да ви видя отново с червени шалчета и знамена в ръка!!
София, идвам си!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.