Last news in Fakti

15 Януари, 2018 17:34 2 685 2

Паркър скочи на Джошуа: Той е крал на стероидите

  • паркър-
  • джошуа-
  • бокс-
  • стероиди-
  • слухове

"Не го обвинявам за използването на стероиди, но казвам, че това е възможно", заяви претендентът

Следващият съперник на шампиона по бокс Антъни Джошуа - Джоузеф Паркър скочи на британеца преди битката им на 31 март като го нарече "крал на стероидите".

Новозеландецът каза пред медиите, че чува разни неща за мускулите на Джошуа и не смята, че са плод на усилена работа във фитнеса.

"Кой знае, ако си толкова голям и мускулест, може и да има нещо нередно. Чух някакви слухове... Той беше много близък с Кличко, а той беше доста дълго време шампион. Така че не знам... може да е вярно, а може и да не е. Не знам как Джошуа ще отговори... може да се ядоса или да се разстрои от това, което казваме в момента. Това е част от играта. Не го обвинявам за използването на стероиди, но казвам, че това е възможно. Има много начини, по които можете да избегнете допинг тестовете", коментира Паркър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    9 4 Отговор
    Паркър май ще се контузи 2 дена преди мача. Джошуа от сега да си търси друг противник.
  • 2 1914

    4 0 Отговор
    Хаха,това да не е нашият сопол?!?!