Last news in Fakti

17 Януари, 2018 17:55 1 435 0

Венгер нападнал съдия след издънка на Арсенал

  • венгер-
  • съдия-
  • нападение-
  • обвинение-
  • арсенал-
  • уест бромич

"Беше гневен, сочеше ме с пръст", оплака се реферът

Съдията на мача между Арсенал и Уест Бромич - Майк Дийн се е оплакал от вербална атака от страна на мениджъра на "артилеристите" Арсен Венгер след двубоя на 31 декември.

Реферът е описал атаката на французина след срещата, която завърши при 1:1, а съперникът на Арсенал изравни в 89-ата минута от дузпа.

"При влизането ни в съблекалнята след края на мача г-н Венгер застана пред вратата и каза на стюарда да го пусне да влезе. Той агресивно се наведе към мен и също така агресивно ме сочеше с пръст, многократно казвайки: "Ти не си почтен". Отговорих му с думите: "Значи ме наричаш измамник?". Той отговори с: "Държа на това, което вече казах - ти не си почтен". След това продължи с: "Много пъти си ни причинявал това и преди. От теб се очаква да си професионалист, но ти си посмешище". След това стюардът го избута извън стаята", пише Дийн в доклада си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА