Last news in Fakti

19 Януари, 2018 05:15 2 243 0

Изненада! Феновете на Реал не искат Роналдо

  • фенове-
  • анкета-
  • реал мадрид-
  • роналдо-
  • продажба

Ситуацията около португалеца се заплита още повече

Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо получи сериозен удар по самочувствието си. Той се оказа нежелан от феновете на „белия балет“. Това сочи анкета на в. „Ас“, а според резултатите 67,5% от гласувалите искат португалецът да бъде продаден. В гласуването са участвали 125 000 читатели на испанското издание.

Феновете са недоволни от представянето на Роналдо от началото на сезона – само четири гола в Примера дивисион. Още повече, че футболната звезда вече е на 32 години, а и постоянно намеква, че иска увеличение на заплатата. Според настоящия си договор той получава 21 милиона евро на година, което е далеч зад възнагражденията на Лионел Меси (50 милиона) и на Неймар (36 млн.)

Според португалският в. „Рекорд“ президентът на Кралския клуб Флорентино Перес е дал разрешение на агента на Роналдо – Жорже Мендеш, да преговаря с други клубове за трансфер на петкратния носител на „Златната топка“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА