18 Януари, 2018 13:03 1 543 2

Делио Роси след резила: Това бе тренировка

  • роси-
  • резил-
  • хибърниънс-
  • левски-
  • загуба

"В края на подготовката ще сме друг отбор", обеща италианецът

Треньорът на Левски Делио Роси не бе особено притеснен след тежкото поражение на тима с 0:3 от Хибърниънс в първа контрола на тима за 2018 година. Италианецът обясни причините и поясни, че в следващата контрола нещата може да са още по-зле. Роси обаче успокои всички, които обичат Левски, че отборът ще изглежда по съвсем друг начин в края на подготовката.

"Зависи кой какво иска. За мен беше една тренировка. Гледах движението и придвижването на терена. Гледах физически как стоят нещата. Използвахме различни варианти. Днес не се получи, но в следващия мач може да е още по-зле. Днес играхме срещу отбор, който е в разгара на шампионата. По-добре са физически. Знаех го, но исках да видя други неща", започна Роси.

"През първото полувреме играхме правилно, дори създадохме положения. Но имаме много тежки физически натоварвания, краката тежат. Искахме да разиграем различни схеми. Трябва да кажем, че ни липсваха и доста футболисти. Играха доста момчета от юношеския състав. В края на подготовката ще бъдем друг отбор. Сигурен съм", добави той.

Относно селекцията, той бе лаконичен: "Този въпрос към клуба. Аз тренирам футболистите, които имам на разположение"

"Никой не е доволен от загубата, което е нормално. Щеше да е фатално, ако играчите бяха щастливи от загубата”, заключи Делио Роси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    1 3 Отговор
    Лудогорец и Литекс се кефят много на този треньор .

    Коментиран от #2

  • 2 Роси

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фен":

    Този треньор е доста по-добре в главата от всички в Левски