Last news in Fakti

20 Януари, 2018 17:16 1 072 1

Челси прекъсна лошата серия

  • челси-
  • брайтън-
  • азар-
  • вилиан-
  • моузес

Лондончани победиха с 4:0 Брайтън като гост

Челси спечели с 4:0 като гост на Брайтън и прекъсна лошата серия, в която се намираше. За успеха на "сините" точни бяха Еден Азар, който се отчете с две попадения, а Вилиан и Моузес добавиха по един гол.

Мачът започна великолепно за гостите, които водеха с 2 попадения след само 6 минути игра. Първо Еден Азар се възползва от разбъркване в наказателното поле на Брайтън и отбеляза за 0:1 в 3-ата минута, а три по-късно Батшуай асистира на Вилиан, който от 20 метра направи резултата 0:2.

В 17-ата минута Брайтън поиска дузпа, след като Кабайеро извърши нарушение срещу Скилото, но сигнал от арбитъра не последва.

До края на полувремето играта се водеше предимно в центъра на терена, като до по-сериозни ситуации не се стигна.

Втората част започна по-добре за Брайтън, като в 50-ата минута удар на Прьопър срещна напречната греда.

В 77-ата минута Еден Азар вкара второто си попадение в срещата и направи резултата 0:3.

Така се стигна до 89-ата минута, в която Виктор Моузес успя да се разпише и да направи резултата 0:4, след като се възползва от хубаво подаване на младия талант на "сините" Шарли Мусонда.

След тази победа Челси се изкачва до 3-ото място във временното класиране с 50 точки, а Брайтън е 16-и с 23 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фани

    0 0 Отговор
    Бравооо