1 635 1

Мъри: Астана ми дължи пари от една година

"Ако Астана не иска отново да се превърне в малък отбор, спонсорът трябва да намери пари", плаши Стоилов

Иво Стойнев

Избралият да остане треньор на Астана Станимир Стоилов разкри, че продължават финансовите проблеми в клуба. Българският специалист и футболистите му все още чакат пари от ръководството, като Мъри дори призова държавата Казахстан да помогне на тима му.

"Аз, щабът ми и играчите не сме получили нито една от премиите си за последната една година. Срам ме е, но такова е положението. Говорим постоянно с ръководството, но няма абсолютно никаква промяна в ситуацията", обясни Стоилов.

"Ако Астана не иска да развали всичко и отново да се превърне в малък отбор в Европа, спонсорът трябва да намери пари и да нормализира финансирането. Просто трябва да изпълнява обещанията си. Нашите играчи са добри момчета, но както си вършат честно работата, така трябва да им се плати заработеното. И държавата трябва да помогне", призова Мъри.

"Знам, че на всички им писна да се говори за дългове, но вижте какво прави съперникът ни в Лига Европа Спортинг (Лисабон) - пръсна 40 милиона за трансфери", недоволен е Стоилов.

Казахстан


Още по темата

 • Бъдещето на Мъри в Астана е неясно

  Бъдещето на Мъри в Астана е неясно

  Шампионът на Казахстан Астана е на път да получи забрана и да не участва в Шампионската лига това лято. Причината е неизплатени задължения от страна ...
  7.02.2018
  1 188
  0

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен язовец
  Отговор
  1 14:30  21.01.18
  "като Мъри дори призова държавата Казахстан да помогне на тима му." Мърльо, това да не ти е лецки че даржавата да ти помага ??

Напиши коментар:


Публикувай