21 Януари, 2018 16:03 1 898 0

Погба започна да мрънка за пари

  • погба-
  • манчестър юнайтед-
  • заплата-
  • санчес-
  • договор

Халфът е говорил с шефовете на Юнайтед и иска отново той да получава най-високата заплата в тима

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба има проблем с ръководството на "червените дяволи", пише британският "Express".

Според изданието причина за това е привличането на чилийската звезда на Арсенал Алексис Санчес. Очаква се нападателят да пристигне на "Олд Трафорд" до края на месеца и да се превърне в най-скъпоплатения футболист на Юнайтед със седмична заплата в размер на респектиращите 400 000 паунда.

Френският халф е с най-голямо месечно възнаграждение в момента, но по всяка вероятност това съвсем скоро това ще се промени. Поради тази причина той е говорил с шефовете на Юнайтед и иска контрактът му да бъде подновен, като отново той да получава най-високата заплата в тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА