22 Януари, 2018 14:56 5 106 12

Стоичков плака на гроба на Сюлейманоглу (ВИДЕО)

  • стоичков-
  • сюлейманоглу-
  • поклонение-
  • гроб-
  • плач-
  • тъга-
  • смърт

Камата не сдържа сълзите пред покоите на големия си приятел

Българската футболна легенда Христо Стоичков посети за пръв път гроба на друг легендарен спортист - Наим Сюлейманоглу. Камата бе много близък с покойния щангист.

Стоичков бе част от церемония в Истанбул, а след това намери време да посети последния дом на Джобния Херкулес. Камата сведе глава и се разплака.

"Не познавам по-голям спортист от Наим. Моят приятел счупи толкова много рекорди и аз съм много горд с постиженията му. За съжаление ни напусна твърде млад", каза Стоичков пред турските медии.

"Никога няма да забравя приятелството ни. Въпреки че беше щангист, ние изпитвахме взаимно уважение като големи спортисти. Където и да съм ходил, винаги съм разказвал за Наим. Той ще остане завинаги най-великият щангист в историята", каза още Камата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ключаря

    12 15 Отговор
    Само п..ст спортист/човечеч/ може да определи сам себе си като голям спортист.А този е такъв.
  • 2 Гост

    15 8 Отговор
    Че е прост,прост е. Но е голям.
  • 3 Дядо Стефчо

    23 6 Отговор
    Хората навънка ги признаха и двамата...

    Коментиран от #4

  • 4 ключаря

    6 9 Отговор

    До коментар #3 от "Дядо Стефчо":

    Тези "навънка" не са по умни от такива като тебе!
    Професионалният спорт е смърт за спорта - има го в капиталистическото общество.СоциализЪмът, за да може да отговори на тази простотия - професионален спорт - беше измислил следното: спортистите се водеха на работа в дадено соц. предприятие, а всъщност тренираха професионално.
    Иначе спортът за здраве е следния: след лекарска проверка на състоянието на организма се назначават спортни процедури или можеш да участваш на състезания след като си заработил 8-часовия си работен ден, т.е. си заработил средствата за съществуването си.Знаеш ли какви милиони за трансфер ще им дам, ако ми паднат тия спортистчета - както съм около двата метра и тежа 110 кг. - няма да помислят за футбол поне година!
  • 5 Хасан

    15 12 Отговор
    Браво на Стоичков...това е достоен българин,това е приятел ,това е спортиста...това е човещината..
  • 6 ГМО продукт

    9 10 Отговор
    Как хубаво му стои Турското знаме.Кръвта вода не става.
  • 7 Патриот

    18 3 Отговор
    Тук няма БСП, ГЕРБ, ДПС, Бъгария - Турция.
    В тази снимка има човещина. За съжаление останахме малко човеци, за това и малко ще го разберат.

    Коментиран от #8

  • 8 гост

    7 5 Отговор

    До коментар #7 от "Патриот":

    Га клаха баба ти и дядо ти имаше голяма човещина - колкото острието на ятаганаНяма прошка докато сегашните поколения не се извинят за геноцида!
  • 9 123

    7 3 Отговор
    Освен смешен ПР, не знам как да го нареча!
    Снимки и селфита пред паметника на 'приятеля'? Що за безвкусица и пошлост?
  • 10 Патриот

    3 3 Отговор
    Жалко е наистина какви дебили живеят в страната. Хора без приятели, а само познати за използване, да можем да имам кой да прекараме за лева келепир.
    Докато нямате истински приятели няма да разберете. А това, че е до турското или косовското или не знам си кво знаме е умишлено заснето от някой (обратното на остър) мъж, който прави любов с мъже. Грозна и гротескна пропаганда за сметката на скръбта на един велик футболист признат по цял свят. Като треньор е гола вода. Грозна и отвратителна пропаганда от българските медии, но Ицо никога не се е отричал от България и го знаят по целият свят.
    Такива приятелства създаваше навремето казармата, след това до някъде спорта. Ама къде ни е сега спорта. ЗА това човек за човека е враг. За това ще си отидем като народ.

    ПС:Левскар съм и винаги съм бил.
  • 11 ААА

    2 0 Отговор
    Респект към двамата големи спортисти на България. Създадени и шлифовани като такива , тогава когато имаше държавна политика в спорта. На мен по би ми се искало, да ставаме известни пред света , със запазени марки собствено производство. С научни достижения , със стандарт и възможности , и чак след това със спорта. У нас на няколкото големи спортисти, се гледа като на свещени крави , и постоянно са показвани, изпълват ефира , като най-великите българи, щото няма какво друго да покажем, или умишлено не показваме. На други места показват Бил Гейтс, новият модел Мерцедес , телескопа "Хабъл" и др безброй примери. У нас примерът за успял човек , се свежда до Стойчков, Бербатов , Гришо, Без да искам да кажа нищо лошо за тях , че и след тях не знам кой идва.

    Коментиран от #12

  • 12 123

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "ААА":

    Това е, защото кръгозора ти се определя от спортните канали!