6 592 5

Кечистка шамароса Миа Халифа (ВИДЕО)

Тъндър Роса удари бившата порнозвезда в гърдите, за да й докаже, че болката е истинска

Иво Стойнев

Отказалата се от порнофилмите и отдала се на другата си страст в живота - Миа Халифа си плати за един от най-големите скандали, които предизвика като спортен журналист.

Макар да започна в спорта с желанието да е "просто секси фенка", амбициите на ливанката достигнаха до онлайн спортно шоу, в което тя обиди занимаващите се с кеч, обявявайки го за нещо, в което хора носят глупави костюми и имитират бой.

Халифа все пак събра сили и отвърна на предизвикателството на кечистката Тъндър Роса, която я покани на ринга, за да й покаже имитация на бой, прилагайки й един от запазените си удари.

"Знам, че искаш да ме видиш да плача, Тъндър Роса. Вкара ме в курс по кеч, който не успях да завърша", пише Халифа, споделяйки видео в социалните мрежи.

Шамарът, който Халифа отнесе, можете да видите на 6:08 от видеото:

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Цецо
  Отговор
  1 12:27  24.01.18
  Я по-добре да се върне в порното...не е за кеча това момиче:))
 • Бай Уй
  Отговор
  2 12:36  24.01.18
  Сгодна женица ...
 • Stefko 88
  Отговор
  3 12:57  24.01.18
  Да се пробва в UFC ще остане доволна гумената кукла.
 • Я изкарай Гано
  Отговор
  4 14:09  24.01.18
  Гледал съм я тая...
 • Шампиона
  Отговор
  5 23:15  24.01.18
  Фен съм на порноиндустрията, но точно на тази никога не съм бил..Има някакво телце, до някъде благодарение на хирургията, но в главицата хич не ми е симпатична..Като добавим и това, че е дръвце и всичко се изяснява..А от такъв удар, може ад й спука силикона и дори да умре.. :) Особено, ако е от френския, хаха

Напиши коментар:


Публикувай