24 Януари, 2018 16:50 2 058 1

Лудост! Тотнъм отказа 227 милиона от Реал за Кейн

  • кейн-
  • оферта-
  • реал мадрид-
  • тотнъм-
  • отказ

Информацията е на „Таймс“, които се позовават на свои източници от лондонския клуб

Тотнъм е готов на всичко, за да задържи голмайстора си Хари Кейн. Шпорите нямат никакво намерение да го продават през лятото, въпреки че се очаква в клуба да постъпи рекордно предложение за звездата от Реал Мадрид. Информацията е на авторитетното издание „Таймс“, което се позовава на свои източници от лондонския клуб.

Испанските медии също говорят за интерес на Белия балет към английския национал. Флорентино Перес възнамерява да направи Кейн №1 по трансферна сума в света, като го закупи за 200 млн. паунда. Преведено в евро, това се равнява на около 227 милиона. Сумата ще бъде по-висока дори от трансфера на Неймар в ПСЖ, който е за 222 милиона.

Шпорите в предните години пуснаха две от своите звезди в Мадрид - Лука Модрич и Гарет Бейл. Кейн обаче няма да ги последва въпреки съблазнителната оферта. Президентът на лондончани ще има само един отговор, на каквато и да е оферта за него - отрицателен. По този начин основният ръководител на Тотнъм ще удържи на думите си. Наскоро той се зарече да задържи абсолютно всички водещи футболисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалата

    5 7 Отговор
    Тоя келеш стига си е губил времето на село, да идва на "Бернабеу"!