Last news in Fakti

26 Януари, 2018 10:57 1 132 0

Моуриньо преподписа с Манчестър Юнайтед

  • моуриньо-
  • договор-
  • манчестър юнайтед

Специалния ще води "червените дяволи" до 2020-та година

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо подписа нов договор с английския гранд, обяви официалният сайт на "червените дяволи". Новият контракт ще задържи португалския специалист на "Олд Трафорд" до 2020 година, като в него има и опция за още един сезон. Старият договор на Моу с клуба изтичаше през 2019 година.

Моуриньо, който утре ще навърши 55 години, пое “червените дяволи” през лятото на 2016 година, като наследи на поста холандеца Луис ван Гаал. Моуриньо стана първият мениджър в историята на клуба, който успява да спечели трофей още в първия си сезон начело на тима. През сезон 2016/2017 Манчестър Юнайтед спечели Купата на лигата на Англия и Лига Европа.

В момента Манчестър Юнайтед заема второ място в класирането на Премиър лийг, на 12 точки зад лидера Манчестър Сити след 24 изиграни кръга. “Червените дяволи” играят и на още два фронта - в Шампионската лига и в турнира ФА Къп.

Португалецът подписа новия договор в присъствието на изпълнителния директор на клуба Ед Удуърд. "Жозе вече постигна много като мениджър на Манчестър Юнайтед и аз съм много щастлив, че той се съгласи да се обвърже с клуба поне до 2020 година. Неговият професионализъм и работоспособност са изключителни и той прегърна желанието на клуба да се налагат млади играчи от топкласа в първия тим. Той прави всичко с енергия и целенасоченост и аз съм сигурен, че ще продължим да носим резултати на феновете и клуба", коментира Удуърд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА