Last news in Fakti

27 Януари, 2018 01:00 3 347 2

Какво е условието Неймар да отиде в Реал?

  • неймар-
  • реал мадрид-
  • трансфер-
  • псж-
  • шампионска лига

Босът на ПСЖ готов да продаде бразилската звезда само при спечелване на Шампионска лига

Бразилската звезда на ПСЖ Неймар би могъл да премине в Реал (Мадрид) само при едно условие, твърди goal.com.

Според авторитетното футболно издание президентът на парижани Насър-Ал Хелаифи би се съгласил да продаде бразилеца на „кралския” клуб само при спечелване на Шампионската лига този сезон.

Двата тима се срещат един срещу друг още на осминафиналите и френският гранд се надява да детронира „белия балет” от трона в най-престижния европейски клубен турнир. Първият мач е на 14 февруари в Мадрид, а реваншът е на 6 март в Париж.

Реал е в тежка криза и се очаква през лятото да бъде доста активен на трансферния пазар, като сред трансферните цели на „кралете” са още Еден Азар от Челси, Роберт Левандовски от Байерн и Хари Кейн от Тотнъм.

В същото време медиите спекулират, че Неймар не се чувства щастлив в ПСЖ след поредния скандал между него и Единсон Кавани. Двамата влязоха пак в спор кой да изпълни дузпа при победата с 8:0 над Дижон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КЛОУНЪТ

    2 1 Отговор
    ТОЯ ПАЛЯЧО САМО ПАРИТЕ ГО ИНТЕРЕСУВАТ, други условия няма .
  • 2 бай село

    1 1 Отговор
    Те всички ги интересуват парите , те са причина за всичко , но на тоя палячо сами му ги предлагат , защото има , за какво!