1 691 5

Валери Божинов вече е при хърватския шампион

Българинът ще подпише договор за 6 месеца

Милена Трачева

Нападателят Валери Божинов кацна на летище Фаро в Португалия, където хърватският Риека в момента е на подготовка. Българинът се присъедини към отбора, и ако мине успешно прегледи, ще подпише договор за 6 месеца, с опция за удължаване за още един сезон, пише Топ Спорт.

31-годишният бивш национал бе заснет от журналисти на летището на португалския град, където се готви хърватския тим.

Треньор на действащия шампион на страната е словенецът Маташ Кек, който пое отбора през 2013 година, а през миналия сезон го изведе до историческа първа титла и до първи златен дубъл.

За последно Божинов носи екипа на швейцарския Лозана, но авантюрата му в клуба приключи бързо. Преди това пък Валери поигра в китайския Мейджоу Хака, но напусна по собствено желание.

Хърватия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 666
  Отговор
  1 17:48  27.01.18
  Късметлия е кучето, само у нас се вижда туй чудо - нагло говедо и добър играч, друг пример е Стоичков и до някъде Любо Пенев, инак в светвен мащаб добрите играчи са и големи пичове по характер
 • кучето шаро
  Отговор
  2 18:31  27.01.18
  Заслабнал Бидони !
 • хаймана
  Отговор
  3 19:22  27.01.18
  ако не играе футбол, поне обиколи света , тук един гол , там две контузии , ще изкара до пенсия. Дано си попълва редовно книжката за прослужено време :)
 • Каварненци -мартин башев .цонко.филъо ц
  Отговор
  4 20:56  27.01.18
  Ега ти късметлията.ще искара до април. Ще го разберат какъв боклук е . Как може да си намира такива отбори .той не заслужава да играе в българия. Това не е истина.най глупавия футболист на света
 • Гост
  Отговор
  5 01:59  28.01.18
  Този не игра от 20 до 30, че сега ли? Но му признавам, изкара много пари, без изобщо да се изпоти! На стари години нищо няма да го боли, защото нищо не износи, почивки, жени, пари, чист пример за тарикат!

Напиши коментар:


Публикувай