Last news in Fakti

29 Януари, 2018 15:56 2 009 2

Херо: В Лудогорец има проблем с дисциплината

  • лудогорец-
  • дисциплина-
  • херо-
  • кайрат-
  • контрола

Треньорът на Лудогорец разочарован от поражението от Кайрат

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров изрази разочарованието си от представянето на тима при загубата с 2:3 от Кайрат. Херо разкритикува играчите за начина, по който те допуснаха обрат от 0:2. Според специалиста "орлите" имат сериозни проблеми с дисциплината на терена.

"Днес не ни се получи играта. Допуснахме гол от 30 метра, после от дузпа, която дойде без да има опасност пред вратата ни", каза Димитров

"Играта ни не беше на ниво от първото полувреме. Имахме положения при 2:0 да затворим мача, но не успяхме. Когато не вкараш, обикновено ти вкарват. При дисциплината имаме сериозни пропуски все още".

"Въртя играчите. Търся повече игрово време за всички. Ще търсим оптимален състав за мача с Милан. Не отдавам огромно значение на резултата, въпреки че всяка загуба е неприятна. Трябва да си направим изводи особено след представянето на нашия отбор през второто полувреме. Трябва да вземем някакво решение в защита и в отсъствието на Натанаел. Съмнявам се за толкова кратко време да намерим нов играч. Ще търсим баланс в последните три контроли“, допълни Димитър Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Санкция

    4 1 Отговор
    Как ли при Дерменджиев всичко беше наред, а на херо все някой друг му е виновен?!
  • 2 гост46

    2 1 Отговор
    Преди време писах, че най-голям проблем на Лудогорец е Херо. Няма кой да чете.