30 Януари, 2018 13:01 1 637 7

Домусчиев: Време е български отбор да отстрани Милан

  • домусчиев-
  • лудогорец-
  • милан-
  • лига европа

Босът на Лудогорец бе в отлично настроение и отдели внимание на родните медии в Турция

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев говори пред медиите в Турция, където тече зимната подготовка на "орлите". Той коментира предстоящия сблъсък в Лига Европа между българския шампион и световния гранд Милан.

"Български отбор никога не е елиминирал Милан? Да, така е, но мисля, че е време да направим нещо историческо. Мачът ще е нещо като Давид срещу Голиат - те направиха селекция за 200 милиона евро, а нашата е за 1 милион. Понякога обаче Давид побеждава Голиат. Това е нашата цел. Ние няма от какво да се плашим. Имаме добър отбор", каза Домусчиев.

"Най-вероятно повече няма да сме активни на трансферния пазар до лятото. След това ще търсим попълнения, като се има предвид, че с някои момчета няма да продължим работа. Също така можем да имаме и някои изходящи трансфера".

"Дали Светослав Дяков е преподписал? Да, той продължи договора си с клуба. Постъпи много отговорно и коректно към клуба, въпреки че имаше доста примамливи предложения от близки до нас страни", добави бизнесменът.

Домусчиев коментира също така въпроса дали президенти на футболни клубове трябва да бъдат в изпълкома на БФС. Босът на "орлите" е на мнение, че това може да бъде добро решение, стига тези, които влизат да са качествени ръководители.

"За мен няма логика. По много места в Европа, включително и в УЕФА има президенти, които са в ръководните органи. Важното е да си успял президент, а не някой пропаднал".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    10 10 Отговор
    ЦСКА може би някога, Лудогорец никога

    Коментиран от #3

  • 2 Иванчо

    8 1 Отговор
    Кире гела се е надрусал с хапчета от някой от заводите си...
  • 3 гларус

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Порадо что се срамиш да пишеш кое ЦСКА ????Литекс с тирето или ЦСКА1948
  • 4 МММ

    5 6 Отговор
    Да само ЦСКА може! Онова ЦСКА дето бие с по тройка ЛеФски където ги хване с тире или без тире това ЦСКА дето остава с резултатите си в статистиката и в историята. Тази история от която бавно и безвъзвратно си отива един клуб от покрайнините на София.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 УЕФА

    1 0 Отговор
    Какво ЦСКА, бесен борсук? То умря на девети септември!
  • 7 Stoich

    2 0 Отговор
    Откога Лудогорец е български отбор? Колко българи юноши на Лудогорец играят към момента в отбора?