30 Януари, 2018 16:24 2 315 6

Венци Стефанов: Пенев е низходяща градация

  • стефанов-
  • президент-
  • избори-
  • бфс-
  • домусчиев-
  • пенев

"Изборът за президент на БФС е с предизвестен край", заяви босът на Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде съвет на боса на Лудогорец Кирил Домусчиев да продължава с налагането на младите футболисти. Стефанов не пропусна да коментира пред Sportal.bg и предстоящия конгрес на БФС. Според него битката между Боби Михайлов и Любо Пенев е с предизвестен край, защото вторият не става за този пост.

“Херо и Домусчиев не са ми първи приятели. Но е факт, че се дава шанс и техните млади момчета оправдават доверието. Трябва да си луд, за да не продължиш по този начин. Ако се биеш в гърдите и твърдиш, че правиш нещо за българския футбол, трябва да продължиш”, каза Стефанов, след което отговори по следния начин за все по-голямата бройка чужденци в Левски и ЦСКА-София.

“Това е политика на клубовете. Всеки да си гледа в собствената градина. ЦСКА иска да направи конкурентен отбор на Лудогорец. Левски казва, че ако не е шампион, всичко е загубено. Шампион ще е ЦСКА, а купата на България трябва да я вземе Славия”, прогнозира босът на белите.

Относно предстоящия конгрес на БФС и нападките на Любо Пенев към него, Стефанов каза:

“Всичко бях чувал за себе си - грозен, дебел, плешив, но зъл не бях чувал. Ако има гласове, те няма да са за Любо Пенев, а срещу Боби. Всеки си има недостатъци и това ще е протестен вот. Любо Пенев беше добър футболист, но после всичко е в низходяща градация. Да бъдеш шеф на БФС е голяма отговорност. Любо Пенев няма качествата. Убеден съм, че това е битка с предизвестен край.

По-добре чета мислите на чичо му, отколкото на Любослав. Не мога да схвана какво иска да каже. Знам само едно - който тръгне на бой с компромати, винаги губи. Те не са средство, което може да ти донесе победата. Трябва да кажеш: “аз ще направя това, това и това”. Какво да кажа за неговия екип? Ники Илиев по-точно да си сверява часовника. Има една поговорка, че с какъвто се събереш, такъв ставаш. Мястото на Ники Илиев не е тук”, допълни Венци Стефанов, който отписа третия кандидат за шефското място - Ивайло Дражев.

“От умрял писмо получил ли си? Това с Ивайло Дражев е същото. Тези, които имат право на глас, не са простаци. Не са от тези, които за 50 лева ще им кажеш да гласуват за Иван или Драган. Сигурно ще има гласове срещу Борислав Михайлов, но те няма да са за Любо Пенев, а протестен вот. И аз едно време исках да стана футболист, ходех и ритах, но не ставах. Тренирах, тренирах, казаха ми, че не ставам, поплаках и станах президент. Ръководната роля на Любослав Пенев не му е силната страна”, добави президентът на най-стария столичен клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марадона

    16 8 Отговор
    Пенев е прекарал доста време в Испания в клубове и в школи и според мене е най-добрият специалист в Б-Я, може да е малко краен понякога, друг път леко темерут но е най-добрият за този пост, не се съмнявайте че ще опита големи промени а пък няма какво да губиме, не искам да се пенсионирам гледайки Перуката
  • 2 Иванчо

    13 2 Отговор
    Чичо Фестър да си пие хапчетата и да не се обажда.
  • 3 БФС

    16 4 Отговор
    Чичо Венци да си гледа Славия и рейса ФЕНОВЕ
  • 4 На брат пит БРАТМУ

    6 3 Отговор
    ИМАЙТЕ ПРЕДВИД ВСЕ ПАК фактите , чичови ВЕНЦИ
    Както и да го наричате е доказал че е един от малкото , не от много малкото хора в България за които футбола е на първо място
    даже малко повече ако помисля май е единствения
    бг, футбола умря отдавна ,жалко
    РИСТЮ И КОМПАНИЯ ОТ ЗЛАТНОТО ПОКОЛЕНИЕ АКО БЯХА НАПРАВИЛИ КОЛКОТО ВЕНЦИ за бг футбола , ех мечти

    Коментиран от #5

  • 5 Марадона

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "На брат пит БРАТМУ":

    Какво е направил Венци ? Славия има най-голямата база в БГ и най-чистият въздух в полите на Витоша а пък отбора откак е Венци никога не е в първата тройка. Има много президенти които правят неща, най-много е направил Домусчиев, ама вие не гледате кой какво прави а какво говорят за него

    Коментиран от #6

  • 6 Марадона

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Марадона":

    Я се разходи и обиколи комплекс Славия - Басейна за скокове и водна топка сега е "зала" в която не се прави нищо, в залата за художествена гимнастика не се прави нищо, в залата за вдигане на тежести също не се прави нищо, нищо не се подържа, ходи гледай тренировките - понеже Венци НЕ разбира от фугбол разни галоши се правят на треньори