1 Февруари, 2018 09:38 1 039 0

Домусчиев: Михайлов трябва да е президент на БФС!

  • домусчиев-
  • милан-
  • лудогорец-
  • михайлов-
  • президент-
  • бфс

"Не виждам кандидатура с управленския опит и позиции като неговите", заяви босът на Лудогорец

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отново коментира предстоящия конгрес за избор на президент на БФС, заставайки твърдо зад кандидатурата на Боби Михайлов. Той засегна и други интересни теми около клуба, като предстоящите мачове в Милан от 1/16-финалите в Лига Европа и очакванията му за развитието на шампионата в Първа лига.

„Не мога да гадая, но смятам, че хората, които имат разум в клубовете ще гласуват за Борислав Михайлов. Не виждам някаква кандидатура, която да има неговия управленски опит и неговите контакти и позиции в УЕФА, което също донесе много плюсове за българския футбол. Благодарение на него се изгради със средства от УЕФА една много добра база за националния отбор”, сподели Домусчиев пред „Диема Спорт”.

„Ние трябва да си свършим работата, нашите отбори да играят в евротурнирите и да представят достойно България, да създават в школите достатъчно талантливи играчи, за да може и националният отбор да е силен. Виждам, че президентът на БФС се стреми да помогне на клубовете, но той не може да им изгради стадионите и да им оправи школите. На последния Изпълком се обсъждаше осигуряването на единна методология от школата на Аякс, която футболният съюз да наложи в школите като задължително условие и стриктно да следи за нейното изпълнение. Това е похвално, тъй като е стремеж средствата да бъдат разходвани за школите и да се развива детско-юношеския футбол и да имаме талантливи деца и на национално ниво”, допълни босът на шампионите.

„Милан влизат в добра форма, това е нормално, те купиха лятото доста играчи. Надявам се и ние да покажем до къде сме стигнали. Надявам се мачовете с Милан да се превърнат в празник за футбола в България. Неприятното за нас е, че идваме от подготовка, а Милан е в игрови ритъм. Всички привърженици на Лудогорец, включително и аз, очакваме Лудогорец да направи поредното чудо, всичко е възможно във футбола”, каза Домусчиев за сблъсъците с Милан.

„Ние се радваме, когато имаме конкуренция. ЦСКА създаде един силен отбор, това ни радва. Надяваме се, че и Левски ще е по-силен, дано и тези отбори, които попаднат в първата шестица да са по-силни. Това радва феновете. Забелязвам, че интересът към българското първенство се засилва, надявам се да спечелим седма титла, играем за победа във всеки мач. Трябва малко и Господ да е с нас. Виждам, че настроението в отбора е приповдигнато, умората е голяма, тренировките им са доста тежки, но те имат голямо желание и надежда за нови трофеи”, каза още босът на Лудогорец във връзка с битката за титлата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА