8 Февруари, 2018 15:56 1 806 0

Това ли е голът на годината? (ВИДЕО)

  • гол-
  • красота-
  • пеня-
  • гранада-
  • тенерифе

Перуанецът Серхио Пеня отбеляза красивото попадение

Изумителен гол отбеляза перуанският халф на Гранада Серхио Пеня във вратата на Тенерифе в мача между двата тима от 25-ия кръг на Сегунда дивисион. В 18-ата минута Пеня с фантастично воле от трудна позиция изпрати топката в противниковата врата за 2:0, пише "Sportal". Двубоят завърши с победа с 2:1 за домакините от Гранада, а любопитно за отбелязване е, че в 83-ата минута авторът на шедьовъра Пеня получи втори жълт, съответно червен картон.

Гранада е на седмо място в класирането с 40 точки, докато Тенерифе е 13-и с 30 точки. Убедителен лидер е Уеска с 52 точки, пред Кадис и Реал Овиедо с по 44.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА