1 603 7

Илиана Раева: Не обвинявам Нешка в шпионаж, не водя война с нея!

Много я обичам и уважавам, но тя не може да преглътне мен и семейството ми

Илиана Раева: Не обвинявам Нешка в шпионаж, не водя война с нея!
Снимка: Ладислав Цветков
Милена Трачева

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева категорично отрече да обвинява Нешка Робева в некоректно заснемане на новите съчетания на българския ансамбъл. Тя обясни това по време на гостуването си в предаването „Тази сутрин“ по bTV и заяви, че между нея и бившия треньор на националния ни отбор по художествена гимнастика няма война. Тя призна, че Робева не е треньорката, която нападна чрез поста си във Facebook заради шпионаж в полза на чужди отбори.

„Не се изненадах от решението на Нешка да поеме Германия, тъй като само месец преди това изведе македонска гимнастичка на състезание в Норвегия. Дали го одобрявам или не? Имаме много треньори в чужбина. Това си е лично решение и човекът явно има потребност да го прави“, обяви Раева.

В събота легендарната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева заяви в ефира на същата телевизия, че е убедена, че не тя е обект на обвиненията в некоректно заснемане на новите съчетания на българския ансамбъл, в което бе обвинена от Раева.

„В поста си във Facebook, където обвиних треньорка в шпионаж, не говоря за Нешка Робева. Аз се опитвам да защитавам националния отбор на България. Правим всичко по силите си този тим да бъде това, което е в момента. На контролното състезание помолих медиите да не снимат, за да не се появява информация за нашите композиции — елементи и музика. Медиите бяха перфектни и изпълниха молбата ми. Тази специалистка я има на снимка и се вижда на репортажите. Няма да й спомена името, тъй като не искам влизам в полемика. Аз призовавам да не се снима, а тя прави видео. За мен се изпълнява поръчка, за да се разбере какво представлява българският отбор, какво подготвя“, допълни президентът на Българската федерация по художествена гимнастика.

„Няма война между мен и Нешка. През годините е имало различни спорове, които са били в името на спорта. Никога не е имало война между нас. Нешка не е най-великият треньор на Българи. Тя е най-успешният, но дължи част от успехите си на мен, както и аз дължа моите на нея. Нешка Робева не може да понесе мен и семейството ми. Аз й казвах истината в очите и тя това не успя да го преглътне. Тя много добре знае колко я уважавам и обичам, но тя не ми прости това, че нямам нейния вкус и светоусет. Аз имам своя живот, усещане и мисия.“

„Доколкото разбрах Нешка Робева е подготвила силни съчетания за Германия и няма да е изненада, ако ни бъдат конкуренция на Световната купа в София. Нешка обаче знае едно — Илиана Раева обича конкуренцията и не се плаши от нея. Именно затова тя ме пусна в големите състезания, въпреки че бях най-малката“, завърши Илиана Раева.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 13:45  11.02.18
  И аз не мога да ви преглътна. Самовлюбени дебили
 • Кумчо Вълчо
  Отговор
  2 19:14  11.02.18
  " Нешка не е най-великият треньор на Българи. Тя е най-успешният, но дължи част от успехите си на мен" Пикла,един път стана европейска шампионка и кой като нея. Златните момичета на България и Нешка са Лили Игнатова Диляна Георгиева, Анелия Раленкова,Бианка Панова и Мария Петрова.
 • 3 19:54  11.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Потресен
  Отговор
  4 21:41  11.02.18
  Писна ми от тая Илиана.Като си отвори устата само глупости ръси.Ще видим на световното в София колко е велика и какво ще постигне.Като гледам след себе си ще остави потоп.То само с крадене на готови състезателки не става,трябва и работа.
 • неутрален
  Отговор
  5 18:55  12.02.18
  ЗЛОБНО И САМОВЛЮБЕНО СЪЩЕСТВО, а да не пропусна, НАХАЛНО!!!!!!!!!!!!!!!
 • МММ
  Отговор
  6 21:15  12.02.18
  Тая от злоба е заприличала на вещица.
 • Койо
  Отговор
  7 20:42  13.02.18
  Кой ще и начеше крастата на тази,че да си седне у г.зо?На тия години мераклиите ще са малко,ама все ще се намери някой.Грозно,тъпо,алчно ,но упорито!

Напиши коментар:


Публикувай