11 Февруари, 2018 13:43 2 178 7

Илиана Раева: Не обвинявам Нешка в шпионаж, не водя война с нея!

  • художествена гимнастика-
  • илиана раева-
  • обвинения-
  • нешка робева-
  • шпионаж-
  • не водя война-
  • българска федерация по художествена гимнастика

Много я обичам и уважавам, но тя не може да преглътне мен и семейството ми

Илиана Раева: Не обвинявам Нешка в шпионаж, не водя война с нея! - 1
Снимка: Ладислав Цветков

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева категорично отрече да обвинява Нешка Робева в некоректно заснемане на новите съчетания на българския ансамбъл. Тя обясни това по време на гостуването си в предаването „Тази сутрин“ по bTV и заяви, че между нея и бившия треньор на националния ни отбор по художествена гимнастика няма война. Тя призна, че Робева не е треньорката, която нападна чрез поста си във Facebook заради шпионаж в полза на чужди отбори.

„Не се изненадах от решението на Нешка да поеме Германия, тъй като само месец преди това изведе македонска гимнастичка на състезание в Норвегия. Дали го одобрявам или не? Имаме много треньори в чужбина. Това си е лично решение и човекът явно има потребност да го прави“, обяви Раева.

В събота легендарната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева заяви в ефира на същата телевизия, че е убедена, че не тя е обект на обвиненията в некоректно заснемане на новите съчетания на българския ансамбъл, в което бе обвинена от Раева.

„В поста си във Facebook, където обвиних треньорка в шпионаж, не говоря за Нешка Робева. Аз се опитвам да защитавам националния отбор на България. Правим всичко по силите си този тим да бъде това, което е в момента. На контролното състезание помолих медиите да не снимат, за да не се появява информация за нашите композиции — елементи и музика. Медиите бяха перфектни и изпълниха молбата ми. Тази специалистка я има на снимка и се вижда на репортажите. Няма да й спомена името, тъй като не искам влизам в полемика. Аз призовавам да не се снима, а тя прави видео. За мен се изпълнява поръчка, за да се разбере какво представлява българският отбор, какво подготвя“, допълни президентът на Българската федерация по художествена гимнастика.

„Няма война между мен и Нешка. През годините е имало различни спорове, които са били в името на спорта. Никога не е имало война между нас. Нешка не е най-великият треньор на Българи. Тя е най-успешният, но дължи част от успехите си на мен, както и аз дължа моите на нея. Нешка Робева не може да понесе мен и семейството ми. Аз й казвах истината в очите и тя това не успя да го преглътне. Тя много добре знае колко я уважавам и обичам, но тя не ми прости това, че нямам нейния вкус и светоусет. Аз имам своя живот, усещане и мисия.“

„Доколкото разбрах Нешка Робева е подготвила силни съчетания за Германия и няма да е изненада, ако ни бъдат конкуренция на Световната купа в София. Нешка обаче знае едно — Илиана Раева обича конкуренцията и не се плаши от нея. Именно затова тя ме пусна в големите състезания, въпреки че бях най-малката“, завърши Илиана Раева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    17 0 Отговор
    И аз не мога да ви преглътна. Самовлюбени дебили
  • 2 Кумчо Вълчо

    12 0 Отговор
    " Нешка не е най-великият треньор на Българи. Тя е най-успешният, но дължи част от успехите си на мен"
    Пикла,един път стана европейска шампионка и кой като нея.
    Златните момичета на България и Нешка са Лили Игнатова Диляна Георгиева, Анелия Раленкова,Бианка Панова и Мария Петрова.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Потресен

    11 0 Отговор
    Писна ми от тая Илиана.Като си отвори устата само глупости ръси.Ще видим на световното в София колко е велика и какво ще постигне.Като гледам след себе си ще остави потоп.То само с крадене на готови състезателки не става,трябва и работа.
  • 5 неутрален

    2 0 Отговор
    ЗЛОБНО И САМОВЛЮБЕНО СЪЩЕСТВО, а да не пропусна, НАХАЛНО!!!!!!!!!!!!!!!
  • 6 МММ

    2 0 Отговор
    Тая от злоба е заприличала на вещица.
  • 7 Койо

    0 0 Отговор
    Кой ще и начеше крастата на тази,че да си седне у г.зо?На тия години мераклиите ще са малко,ама все ще се намери някой.Грозно,тъпо,алчно ,но упорито!