17 Февруари, 2018 13:03 2 176 0

Ортис: Уайлдър само говори!

  • ортис-
  • уайлдър-
  • закана-
  • бокс-
  • нокаут

"Аз не съм като другите му противници", ядоса се кубинецът

Луис Ортис – Кинг Конг (Куб) не спира със заканите към шампиона на Световния боксов съвет в тежка категория Дионтей Уайлдър. Двамата ще се бият на 3 март в Бруклин, припомня "Sportal".

„Той говори прекалено много. Всички тези думи трябва да бъдат доказани на ринга. Приказва, че ще ме нокаутира, но ще видим как ще го постигне. Аз не съм като момчетата, с които се е бил досега. Истински боец съм, с голям опит. От 10-годишен се бия. Не ме плаши, а неговите празни приказки ме разсмиват. Съветвам го да ме приема на сериозно, защото иначе ще се окаже на пода. Ще покажа на целия свят кой е Кинг Конг Ортис.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА