Last news in Fakti

19 Февруари, 2018 09:38 2 263 8

Федерер към Григор: Продължавай така!

  • федерер-
  • димитров-
  • тенис-
  • титла

Новият №1 в света Роджър Федерер спечели поредната титла в кариерата си. 36-годишният швейцарец грабна трофея в Ротердам след категоричен успех на финала срещу Григор Димитров с 6:2, 6:2. Ветеранът не остави съмнение в превъзходството си, но във втория сет изглежда при хасковлията се появиха и някакви физически проблеми, които вероятно затрудняваха движението му по корта.

“Разбира се, бих искал да поздравя също и Григор след тази трудна седмица. Надявам се да се чувстваш по-добре. Желая ти всичко най-хубаво през сезона, продължавай в същия дух, сигурен съм, че скоро ще имаме нови срещи”, обърна се към българския си противник швейцарецът при награждаването.

На пресконференцията си след края на финала Федерер каза още: "Не мога да играя много по-добре от това. Възползвах се от това, че Григор не се чувстваше добре. Аз лично се чувствах страхотно на корта".

Швейцарецът добави, че ще реши след "Мастърс"-а в Маями дали ще участва в турнири по време на клей сезона. Миналата година той пропусна целия сезон на червено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ads

    2 5 Отговор
    Как да продължавам така? Ами така, за да те бия и следващия път за половин час. Ами като си болен или контузен, не излизаш на корта. Като в София.
  • 2 Радо

    10 0 Отговор
    Григорчо е от младото поколение тенисисти - е няма как старите кучета да се дадат без бой. След 4-5г. като подъртеят и се пооткажат, може и Гришо да оглави класацията - защо не, ако е постоянен и упорит. Да му стискаме палци, да няма най-вече контузии, и да изчакаме 3-4 години.

    Коментиран от #3

  • 3 незнайко

    1 7 Отговор

    До коментар #2 от "Радо":

    Гришо сега не може да се справи с 10 години по възрастния Федерер, как ще го направи след 5 години ? Тогава Федерер няма да играе вече, на това ли се надява ? Григор никога няма да стани по добър от това което е в момента !!!

    Коментиран от #5

  • 4 Петър

    0 9 Отговор
    Жалка картина е нашия. Чака да се откажат големите че да постигне нещо. Щом за толкова много турнири не постигна нищо значимо значи не става. Това са фактите
  • 5 hxgd

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    Като имаш критики към Григор, кажи от колко време Федерер не е падал в мач, как пък не се намери някой, който да ти изпълни високите изисквания и критики по света, не само Григорий пада от Федерер, всички падат. Добре, че ти си невероят ият и перфектен световен шампион, че да даваш съвети и критики, кой нямал характер и психика и кой имал (като тебе сигурно). Хахаха :)
  • 6 Капитана

    10 0 Отговор
    Отново глупави изказвания и заливане с помия по Григор.
    Вместо да се гордеем какво е постигнало и направило това момче вие го оплювате.Досега е нямало и надали ще има скоро българин да играе тенис на световно ниво със най добрите тенисисти в световния тенис и всички международни турнири,както се представя Григор.Опомнете се бе хора преди да ръсите глупости,та той е №4 в света.
    Просто едно голямо възхищение и поклон пред неговия спортен хъс и талант.
  • 7 Гришо Пишо

    1 2 Отговор
    Кой съм аз че да се опъвам на великия Федерер......
  • 8 гост

    0 0 Отговор
    Най голямото постижение на Григор е,
    че се унижава да играе в България!!!