3 406 6

Венци Стефанов обясни защо Пенев не победи

"Когато започнеш нещо с компромати, ти си обречен", заяви босът на Славия

Иво Стойнев

Членът на Изпълкома на Българския футболен съюз Венцеслав Стефанов даде мнението си относно това къде сбърка Любослав Пенев в своята предизборна кампания за шефския пост в Бояна. Босът на Славия върна лентата назад до автогола на "Ел Голеадор" на европейския шампионат в Англия през 1996 година, пише "Sportal".

"Когато започнеш нещо с компромати, ти си обречен! Сега ще излезе още помия. Вчера съвсем случайно пих кафе с едни мои приятели и виждам дамата, която беше в щаба на Любо. После дойде и Ники Илиев при нея, поздравих се с Ники. Казва ми: "Ама вие, г-н Стефанов, нямате право така да говорите за Любо Пенев". Казах й: "Аз си казвам собственото мнение, защото мисля, че го познавам по-добре от вас. Второ, казах си единствено и само собственото мнение".

Ти не можеш да се кандидатираш за президент на БФС, като само преди 20 години излезе пред всички хора и каза: "Който не ме харесва, да духа супата". Значи ти вече си сложил един кръст на един такъв избор. След това излезе на Конгреса и каза: "Вие тук половината не сте никакви делегати". Е, как искаш тези хора да те уважават? Като какви ги третираш?

Да, имаше хора, които не бяха с неговия стил - с яката, знаеш как е… но това са хора, които се стараят да направят нещо за футбола, добри или лоши. Трябва да ги уважаваме. Тези хора няма откъде да откраднат пари. Те или трябва да дадат свои средства, или трябва да се молят на община, на кмет, на близък да даде пари. По малките места се прави повече на ентусиазъм. Не може да кажеш на тези хора, че са такива и такива", каза Венци Стефанов.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 16:58  19.02.18
  Млъкни бе, мутро!
 • Сенко
  Отговор
  2 19:18  19.02.18
  А аз си спомням как Славия стана шампион 1996 год.Венци Стефанов го играе Митьо пищова само че с костюм .Иначе да измежду перуката и супата по малкото зло е перуката. НО ако искаме да дръпнем на пред все си мисля че трябва на поста му да е някой доказал се банкер,точно както банката не прощава на никого така и БФС.Без значение дали се казваш ЦСКА,Левски или някой друг
 • Любо
  Отговор
  3 21:24  19.02.18
  Венци стефанов да хване няколко ратая да му боядисат оградата на комплекс Славия, която може да има към километър, солидна метална ограда от бай-Тошово, щото ако не я оправи веднага няма да я оправи никога, целият комплекс се руши, освен 500-600 пластмасови седалки друго май не е пипнал, а комплексът е огромен, не знам какъв бизнесмен е ама не пипа нищо
 • Иванчо
  Отговор
  4 09:06  20.02.18
  Венци Стефанов е оли**френ ! Разипа Славия, иска и българският футбол да не процъфтява, защото така му е изгордно - да си пере парички и да си врътка далавери с уредени мачове!
 • ТИКВОЧ
  Отговор
  5 10:31  20.02.18
  Кратуно проста сикаджийска ти нямаш право да се обаждаш.Благодари на бог че още си жив.
 • червен
  Отговор
  6 17:50  20.02.18
  Защото не плаща като перукан.

Напиши коментар:


Публикувай