20 Февруари, 2018 09:37 982 0

Нов в ЦСКА си постави амбициозна цел

  • бланко-
  • цска-
  • цел-
  • купа на българия-
  • титла

"Мога да вкарам 15-20 гола през пролетта", заяви Хеан Бланко

Новият нападател на ЦСКА-София Хеан Бланко даде интервю за колумбийското издание Futbol Red, в което говори за головия си дебют в елита и първия си месец в отбора, пише "Тема Спорт".

"Много съм щастлив, че вкарах първото си попадение още в шампионатния ми дебют. За мен е много важно да бележа, когато получавам шанс за изява, защото трябва да отговоря на големите очаквания на ръководството и феновете. Доволен съм от тренировките, които провеждаме, както и от представянето си в контролите. Подготвихме се доста добре, имахме мачове със силни отбори от ранга на Спартак (Москва) и Динамо (Киев). Чувствам се във форма", казва Бланко.

"Искам да стана шампион и сме много близо до това да постигнем целта. Ще се борим с Лудогорец за първото място. Можем да спечелим и Купата, където играем в голямото дерби на България срещу Левски", добавя Бланко.

"С упорита работа и себераздаване мога да постигна много в ЦСКА-София. Не си поставям никакви тавани. Сигурен съм, че ще вкарам доста голове. Не знам колко, но съм способен да реализирам 15 пъти още през пролетта. А защо да не ги направя и 20", коментира Бланко.

"Единствената ми трудност в България е езикът. Много е труден за учене. Не се оправям добре и с английския, знам доста малко. Затова използвам приложение на телефона, с което си превеждам. Имам обаче амбицията да науча български поне на прилично ниво", добавя колумбиецът.

"Винаги ми е било мечта да играя в Европа и когато дойде предложението от ЦСКА-София, изобщо не се замислих. Директно приех. Мога да науча много нови неща тук. Стъпка по стъпка свиквам с българския футбол. Държавата ми харесва доста. Храната е много добра, няма голяма разлика с Колумбия. Наблягам на ориза, пастата и месото. Адаптирах се и към режима - тук трябва да ставам доста по-рано сутрин, отколкото в родината ми, но свиквам без проблеми", казва още колумбиецът.

"Все още не съм обикалял из България, но имам такова желание. Знам, че природата е много красива. Досега посетих само по-големите магазини и молове в София заедно със съпругата ми Юлиет. Но занапред искам да разгледам забележителностите", отбеляза Бланко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА