20 Февруари, 2018 12:02 1 444 1

Берое иска да задържи Камбуров

  • берое-
  • бъдеще-
  • договор-
  • камбуров-
  • груев

"Взехме решение за Мартин", заявиха от старозагорския клуб

Берое ще обяви съвсем скоро бъдещето на нападателя Мартин Камбуров. Това разкри спортният директор на клуба Валентин Грудев пред "Тема Спорт". 37-годишният Камбуров ще подпише договор със заралии и за следващия сезон. През уикенда той се разписа веднъж при 4:1 над Черно море и вече еднолично е №2 във вечната ранглиста на голмайсторите в Първа лига със 197 попадения, припомня "Sportal".

"Камбуров работи много добре за Берое. Поздравявам го и за това, че изпревари Наско Сираков по голове и пред него остана само Петър Жеков. Имаме стратегия за него, може да се каже, че сме взели решение за бъдещето на Камбуров. В близко време ще го обявим", каза Грудев.

"С изключение на 10-15 минути срещу Черно море, които показаха, че влизаме трудно в срещите, съм доволен от видяното във Варна. Владеехме инициативата през цялото останало време и създадохме много положения. Реализирахме цели 4 и не можем да сме по-доволни. Поздравления и за хеттрика на Педро Еуженио, който беше отличен в този мач. Този успех ни даде голямо самочувствие", добави Грудев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенсионер

    0 2 Отговор
    Тоя няма ли да излиза във пенсия вече!