24 Февруари, 2018 01:00 2 391 1

100-килограмов бразилец иска да е национал

  • бразилец-
  • килограми-
  • национален отбор-
  • бразилия-
  • тите

Валтер Енрике да Силва играе във втора дивизия, но има желание за повиквателна

Нападателят Валтер Енрике да Силва от втородивизионния бразилски Пайсанду не крие амбициите си да играе за националния тим на родината си, въпреки че тежи 100 килограма. Това обаче не му пречи бележи за клубния тим и да обещава между 15 и 20 гола този сезон.

„Трябва да тежа 95 килограма. Чух, че храната тук е много добра, но трябва да си затворя устата. Някои имат проблеми с дрога или алкохол, аз имам такива с теглото. Правя всичко, за да отслабна, но който има такива проблеми, знае, че това не е толкова просто”, споделя 28-годишният футболист, за когото Порто плати 6 милиона евро на Интернасионал през 2010 година, припомня "Блиц".

„Тите е треньорът. Той е като баща за мен и беше моят първи наставник”, казва Да Силва за голямата си мечта да играе за Селесао. Въпреки тази връзка обаче е малко вероятно Тите да го покани в тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Може

    3 2 Отговор
    Епа той Камата беше национал, всеки може да е национал стига да иска