Last news in Fakti

25 Февруари, 2018 18:47 2 842 0

Вторият държавен турнир по спортни танци за купа „Велинград денс енд спа“

  • спортни танци-
  • турнир-
  • велинград
Вторият държавен турнир по спортни танци за купа „Велинград денс енд спа“ - 1

Вторият държавен турнир по спортни танци за купа „Велинград денс енд спа“ е вече факт. Той бе открит от заместник-кмета на община Велинград Светла Томова, която благодари на създателите и организаторите - клуб за спортни танци „Импулс“ – Велинград - за положените усилия и адмирира постоянството и професионализма им.

Състезанието се проведе на 24 февруари в залата на ОНЧ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Осемдесет и три двойки и шест формации от цялата страна се състезаваха в 11 категории и различни възрасти. В надпреварата за купа „Велинград“ се включиха над 40 участници, сред които има двойки от Румъния, Беларус и Молдова.

Вечерта се състоя и Гала вечер на турнира на която по повод 70 години Велинград и 10 години СПА столица на Балканите, кметът на община Велинград д-р Костадин Коев лично награди с купи три от най-заслужилите двойки за развитието на спортните танци в града ни.

По същия повод той връчи Юбилеен плакет на съдиите от Молдова и Румъния, дали своята оценка на състезанието.

Организаторите КСТ „Импулс“ от своя страна подариха на д-р Коев плакет в знак на благодарност за подкрепата която винаги им оказва.

Вторият държавен турнир по спортни танци за купа „Велинград денс енд спа“

Вторият държавен турнир по спортни танци за купа „Велинград денс енд спа“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА