26 Февруари, 2018 09:27 1 764 4

Левски показва вратата на трима

  • буш-
  • рошу-
  • белмонт-
  • левски-
  • трансфер-
  • украйна

„Сините“ опитват да се отърват от Буш, Рошу и Белмонт

Ръководството на Левски е натоварило близки до клуба мениджъри да търсят нови отбори на трима играчи – Серджиу Буш, Нелуц Рошу и Антони Белмонт. Още след края на лагера в Малта Делио Роси призна, че групата му от футболисти е много голяма и ако не се намери решение на този въпрос, то част от подопечните му няма да могат и да тренират нормално. Затова и „сините“ търсят начин триото да бъде преотстъпено, съобщава "Тема Спорт". В момента пазарът е отворен в Украйна, където са били предложените тримата играчи. Вариант е и пазарът в Казахстан, пише "Блиц".

Рошу, Белмонт и Буш не попадат в плановете на Делио Роси за пролетния дял от първенството. Първите двама не бяха в групата за мача срещу Септември (4:1) в събота. Последният бе на пейката, обаче не се появи в игра. Най-вероятно Буш няма да намери място сред 18-те за мача с Берое в сряда. Причината е, че за двубоя със заралии на линия ще е Антонио Вутов, който изтърпяваше наказание със Септември.

Ясно е, че към момента двамата румънци и французинът са излишен лукс - прибират големи заплати, а не дават нищо насреща. Рошу, Буш и Белмонт са на "Герена" от есента, но не успяха да сторят нищо запомнящо се.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски але

    4 1 Отговор
    Левски трябва да махне тия тримата герои дето само лапат а нищо не допринасят за отбора!А за напред да вземат вратар.Мисля че Благой Макенджиев е много добър вариант.
  • 2 цска

    2 2 Отговор
    Говеда ще ви дадем някой боклук който не става за нас. За вас той ще е звезда като Буш.Който и да вземете ще си останете треторазяден отборза В група.
  • 3 Има еволюция

    2 0 Отговор
    Все пак еволюцията в Левски е доста голяма, да минеш от Батков и Тонев на сегашното ръководство е огромна стъпка за сините
  • 4 мамо аз съм пилот

    0 0 Отговор
    за нищо не стават. Пълно е със сакати маймуни. Селекцията им представлява камион удрящ се на заден ход в дърво и колкото маймуни паднат в каросерията ще играят в отбора. Досега да съм изпъдил печките и да съм пуснал юношите и след четири-пет години ще имаме отбор. Още помня първата печка, дето бяха докарали. Бях дете и седяхме зад скамейките, беше студено и изкараха въглена да загрява. Търча маймунчето, но не го пуснаха в игра. Ахкахме, то още беше чудо невиждано да видиш цветнокож. Сега отбора е съставен от всички цветове на дъгата, но българите са само, колкото да се каже че е български отбора.