2 613 6

Промоутърът на Кобрата е пред фалит

Пулев може да се раздели със "Зауерланд", защото германците са зле финансово

Иво Стойнев

Промоутърската компания "Зауерланд", към която е част Кубрат Пулев, е пред фалит! Агенцията има изключителни финансови проблеми и се опитва всячески да се спаси. За целта разходите се намалят драстично, а дори се обмисля вариант боксьорите да се подготвят в собствените си държави и да плащат сами на треньорите си.

Специалистът Ули Вегнер, който е треньор на Кобрата, призна с недоволство, че ситуацията не е приятна, а плановете наистина са всеки боксьор сам да плаща на треньора и да се готви в собствената си страна. Легендарният специалист обяви, че ако се стигне до този вариант ще напусне, пише "Sportal".

"Под ръководството на Вилфрид Зауерланд имахме големи успехи, работата ни носеше много радост. Това се дължи и на добрите тренировъчни условия в берлинската зала "Макс Шмелинг". Според плановете на Кале Зауерланд боксьорите за в бъдеще трябва да тренират в своите държави и да финансират треньора. При тези условия не мога да създавам добри представяния. Тогава ще напусна. Най-добрите представяния се постигат, когато тренираш боксьорите заедно в общ център", каза недоволният Вегнер.

От "Зауерланд" преместиха офисите си от Берлин в Хамбург, а вече обмислят и прекратяване на наема на прочутата боксова зала "Макс Шмелинг" в Олимпийския стадион в столицата.

"Имаме опцията за удължаване до 30 юни. Не сме взели решение по този въпрос и проверяваме и за други места, също и в Берлин", коментира изпълнителният директор на компанията Фредерик Нес.

Германия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Скалинчо (гост)
  Отговор
  1 13:07  26.02.18
  Ами като е зле поднесена кеч мания представена за бокс така е !
 • vasik atanasova (псевдоним)
  Отговор
  2 14:16  26.02.18
  с такива боксьори как няма да фалира
  манекени
  и само си избират слаби противници
  хората искат тупалки

  Коментиран от #3

 • pompev (гост)
  Отговор
  3 17:09  26.02.18

  До коментар #2 от "vasik atanasova":

  Избирала баба ми меки круши щот няяла зъби,ми да няя ги избирa да го бият я,мноо ясно
 • Патриот (гост)
  Отговор
  4 20:52  26.02.18
  Така ще се намали интереса към спорта, че се позакрият залите и няма да има кой да боксира по улиците германците нов внос, успешно избягали от спа-курорта "Хармали".
 • Патриот (гост)
  Отговор
  5 20:52  26.02.18
  Така ще се намали интереса към спорта, че се позакрият залите и няма да има кой да боксира по улиците германците нов внос, успешно избягали от спа-курорта "Хармали".
 • Формати (гост)
  Отговор
  6 09:47  27.02.18
  То един спорт, само насилие. Като няма патрони няма интерес.

Напиши коментар:


Публикувай