26 Февруари, 2018 16:50 1 954 1

Шеф в Астана призна: Имаме финансови проблеми

  • астана-
  • финансови проблеми-
  • заплати-
  • стоилов-
  • бенеков

Казахстанският шампион може да получи сериозно наказание от УЕФА

Тимът, воден от Станимир Стоилов - Астана, е в изключително тежко финансово състояние. За това българският треньор сигнализира от няколко месеца, но една сега човек от управата потвърди за проблемите.

"Не е ясно как ще бъде решен проблемът с неизплатените задължения към играчите и треньорите. Това не влияе положително на репутацията на клуба и изнервя допълнително всички. Опитваме се да запазим спокойствие и да не губим контрол, но в същото време УЕФА следи стриктно участниците в турнирите ѝ и може да ни наложи тежки санкции всеки момент", призна изпълнителният директор на Астана Кайсар Бекенов, пише "Блиц".

"В УЕФА никой няма да слуша оплакванията и обясненията ни. Ако ситуацията не се оправи в близките дни, наказанието не трябва да се подценява. Трябва да действаме много бързо, защото сроковете ни притискат. Засега нищо фатално не се е случило, но предстои много работа да се извърши. Ще е жалко и безотговорно да се съсипе работата на отбор и треньори, които за тези години тухла по тухла изградиха всичко това, което до преди няколко години изглеждаше немислимо. За съжаление, успешните проекти във футбола не са толкова много и могат да се разрушат за отрицателно време", допълни Бекенов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.