Last news in Fakti

28 Февруари, 2018 10:29 1 294 1

Левандовски иска да напусне Байерн

  • левандовски-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига-
  • байерн мюнхен-
  • напускане

Полякът иска да спечели Шампионска лига в кариерата си

Голмайсторът на германския шампион Байерн Роберт Левандовски мисли да напусне тима след края на сезона. 29-годишният полски национал търси ново предизвикателство и иска да премине в Реал (Мадрид), твърди Sport Bild.

Според немското списание точно това е причината Левандовски да се раздели с агента Чезари Кучарски и да го смени с Пини Захави. Кучарски имал разговори с Реал, но не успял да договори сделка, а с тази работа ще трябва да се справи Захави, който е доказвал, че може да реализира мега трансфери. Той бе посредник за рекордния в историята на футбола трансфер на Неймар от Барселона в ПСЖ за 222 милиона евро миналото лято.

„Не, това няма нищо общо. Тези спекулации са смешни”, заяви Левандовски след равенството 0:0 с Херта миналата събота, но въпреки това желанието му според немската медия е да заиграе за „белия балет”. Причината е, че полякът има голяма цел пред себе си, а именно спечелването на Шампионската лига. През 2013 година той бе най-близо до нея, но тогава Борусия (Дортмунд) загуби на финала точно от Байерн. След това Левандовски премина при баварците, но те не са играли на финал. При Реал нападателят би имал по-добри шансове, след като „кралете” спечелиха турнира в последните му две издания и станаха първият тим, защитил трофея си в Шампионската лига.

Засега баварците не са готови да преговарят и искат да задържат Левандовски, като ще му предложат нов договор с по-добри финансови параметри. Полякът има актуален контракт с гранда от Мюнхен до лятото на 2021 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мистър Материал

    1 0 Отговор
    Този глупак беше царят в Дортмунд и изостави всичко за да се превърне в отрепка в Байерн, нещо като "нашият " глупак Берби - играеше отлично в Тотнъм - пускаха му всички топки и вкарваше голове но изостави всичко за да бъде идиот в Манчестър