800 1

Левски преподписва с двама, за да може да ги продаде

Любопитен ход от страна на "сините"

Иво Стойнев

Шефовете на Левски прибягнаха до любопитен ход, за да убедят двама от играчите с изтичащи договори да ги удължат. Става дума за Васил Панайотов и Роман Прохазка. Контрактите и на двамата са до края на сезона, а те вече имат право да преговарят с други отбори, в които да преминат след края на кампанията, пише "Блиц".

"Сините" не искат да ги изпускат без пари и затова са им обещали, че ако подновят договорите си, ще ги продадат при първата изгодна оферта, твърди "Тема спорт". По този начин на "Герена" ще получат известна сума за играчите и няма да допуснат те да си тръгнат без пари.

Левски е предложил едногодишен договор на Роман Прохазка. Преговорите между двете страни обаче вървят трудно. Треньорът Делио Роси държи да има словака в състава си. Той е единственият, който е започнал като титуляр във всички 22 мача на "сините" в Първа лига.

Предложението към Васил Панайтов се бавеше. Към него имаше сериозен интерес през зимата от Риека, Асколи и Ним, но столичани отхвърлиха възможността да го продадат тогава.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Колело
    Отговор
    1 11:09  28.02.18
    Всяка блондинка може да ти завиди на 80%-вата логика. Доста добра колко жалко, че не си ръководен кадър някъде Ивчо, овцете щяха да просперират под твоето вещо ръководство.

Напиши коментар:


Публикувай